Gresie portelanata, exterior/interior, tip parchet

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand link-urile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Pentru a accesa paginile dati Click pe imaginile de mai jos.

Gresie portelanata pentru interiorGresie de exteriorGresie tip parchet
Sistem de nivelare gresie, faianta, ProLeveling SystemTaiere prelucrare gresie portelanata, marmura, travertin, granitTigla ceramica Italiana Cotto Possagno

 

Gresie portelanata, exterior/interior, tip parchet

Fie ca aveti nevoie de o gresie portelanata pentru interior (inclusiv pentru pardoseli incalzite) sau o gresie de exterior (antiderapanta) Angel Company este in masura sa va ofere cele mai bune oferte la ora actuala. O gresie tip parchet (imitatie lemn) poate fi o alegere economica si practica in acelasi timp daca vine vorba de placat un spatiu interior cu sau fara incalzire in pardoseala. In ultimii ani, tehnologia digitala este prezenta inclusiv in domeniul productiei de gresie portelanata, in felul acesta textura si aspectul gresiilor devine greu de deosebit cand vine vorba de parchet din lemn sau piatra naturala. Mult mai simplu de montat si de intretinut, gresia portelanata tip parchet ce imita lemnul sau ceea ce imita piatra vor face din spatiul dumneavoastra ambientul mult visat.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult  Copy of next (1)

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici

 

Sistem montaj gresie si faianata, ProLeveling System.

Angel Company va prezinta un sistem italian profesional de montaj/aliniere si distantiere pentru gresie portelanata, granit, marmura, travertin, etc. cu o grosime a placilor de pana la …40 mm. Unic pe piata, ProLeveling System este in gradul sa satisfaca cele mai exigente cerinte in privinta montajului, fie ca vorbim de designeri, arhitecti, constructori, montatori sau pur si simplu de clientii cei mai exigenti Citeste mai mult  Copy of next (1)

Recomandam doar materiale profesionale pentru montajul gresiei portelanate. Aici amintim adezivii de la Mapei, Kerakoll si Murexin.

Servicii de taiere/debitare gresie portelanata

Va oferim posibilitatea de a taia, finisa, rotunjii gresia cumparata de la noi sau din materialul dumneavoastra. Efectuam plinte, elemente antialunecare pentru trepte, elemente picuratoare, etc. Lungimea maxima pe care o putem taia este de 1,2 m. Citeste mai mult  Copy of next (1)

 

Tigla Ceramica Italiana – Cotto Possagno

Tigla Ceramica Italiana Cotto Possagno

Importam tigla ceramica din Italia. Tigla ceramica mediteraneana numita si „tip olan” va da casei tale un aspect demn de invidiat. In diverse culori, tigla ceramica produsa de Cotto Possagno nu poate, decat sa iti incante privirea. Citeste mai mult  Copy of next (1)

 

 

 

Share This: