Gresie portelanata cu rosturi?

Gresie portelanata cu rosturi Angel Company

Gresie portelanata cu rosturi?… sau o lucrare “fara rost” ?

Gresia portelanata o rostuim (chituim) sau nu?… este o intrebare la care majoritatea nu stiu sa dea un raspuns concret. Daca vorbim de clientii finali acestia pe buna dreptate nu prea au de unde sa stie, dar daca vorbim de vanzatori… sau mai rau, de meseriasi, acestia din urma ar trebui sa stie ca placarea (indeosebi cea orizontala) cu gresie portelanata trebuie facuta cu rosturi. Tare as vrea sa stiu cum veti sigila un rost ramas intre doua placi de gresie lipite una de alta. Mai ales la gresia de exterior, unde apa cu siguranta va intra sub placile ceramice, deteriorandu-le in prima iarna. Trebuie tinut cont si de clima din Romania, in felul acesta se vor evita neplacerile ulterioare, cauzate de nestiinta si lipsa de profesionalism.

Gresie portelanata cu rosturi?

Inclusiv la gresia portelanata pentru interior, sigilarea spatiului dintre placile de gresie se va sigila obligatoriu. La placarile interioare se chituieste in primul rand pentru igiena spatiului si dupa aceea din punct de vedere estetic. Imaginati-va ca… in bucatarie nu aveti sigilate rosturile gresiei si scapati resturi de mancare, bautura si ce-o mai fi. Tare as vrea sa vad dupa un an/doi ce miros “imbietor” veti avea in acea bucatarie sau tare as vrea sa vad cum veti reusi sa curtatati/dezinfectati spatiul acela mic ramas intre placile de gresie.

Deci…? Gresie portelanata cu rosturi?

Indiferent de calitatea gresiei si chiar daca este perfect rectificata, un rost de cateva zecimi de mm tot ramane intre placi. Deci, fizica nu permite si este imposibil ca acel spatiu sa poata fi sigilat corespunzator. In privinta pardoselilor incalzite este si mai si… aici este absolut obligatoriu rosturile de minim 2 mm. Toti producatorii de gresie portelanata din Italia recomanda la incalzirea in pardoseala rosturile de minim 2 mm. Deci, trebuie rostuita gresia sau nu? Va las pe Dumneavoastra sa decideti.

Nu ai gasit informatiile dorite ? Intoarce-te la pagina „despre gresia portelanata” aici.

Informatii si suport tehnic va putem oferii inclusiv la telefon: 0741994167.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

 

Gresie portelanata cu rosturi. Angel Company. Cea mai buna alegere.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (38 voturi, medie: 4,92 din 5)
Încarc...

Share This:

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *