Gresie portelanata cu rosturi?

Gresie portelanata cu rosturi?… sau lucrare “fara rost” ? O chituim sau o lasam …”balta”

Gresie portelanata cu rosturi

Gresia portelanata o rostuim (chituim) sau nu?… este o intrebare la care majoritatea nu stiu sa dea un raspuns concret. Daca vorbim de clientii finali acestia pe buna dreptate nu prea au de unde sa stie, dar daca vorbim de vanzatori… sau mai rau, de meseriasi, acestia din urma ar trebui sa stie ca placarea (indeosebi cea orizontala) cu gresie portelanata trebuie facuta cu rosturi de minim 2 mm.

Sigilarea spatiului dintre placi se face in primul rand pentru igiena si dupa aceea din punct de vedere estetic. Imaginati-va ca… in bucatarie nu aveti sigilate rosturile gresiei si scapati resturi de mancare, bautura si ce-o mai fi. Tare as vrea sa vad dupa un an/doi ce miros “imbietor” veti avea in acea bucatarie sau tare as vrea sa vad cum veti reusi sa curtatati/dezinfectati spatiul ramas intre placile de gresie.

…voi reveni cu informatii in privinta pardoselilor incalzite unde este si mai si… aici este absolut obligatoriu rosturile de minim 2 mm.

next (1)next (1)next (1)  Pagina anterioara

 

Share This: