Tigla Ceramica Italiana | Tigla tip olan

Tigla ceramica italiana. Tigla tip olane.

Tigla ceramica tip olan seria Unicoppo Extra Winter

Unicoppo Extra Winter Veneto Antico

Tigla Ceramica Italiana – Tigla tip olane Cotto Possagno

Industrie Cotto Possagno S.p.A se afla printre cei mai renumiti producatori de tigla ceramica Italiana. Dupa cum bine se stie, in Italia tigla ceramica tip olan este folosita de sute de ani. Folosita cu succes la cladirile noi sau la cele vechi, tigla tip olan defineste orice cladire cu aspect mediteranean. Arhitectura mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Angel Company va ofera spre vanzare o gama larga de tigla italiana de la Cotto Possagno.

Pentru a alege modelul dorit sau pur si simplu pentru a admira aceasta tigla ceramica italiana dati click pe imaginile de mai jos.

 

Tigla ceramica Italia seria Te.SI. Winter – Tigla tip olane

Modelul de tigla Te.Si. Winter a obtinut certificarea germana TÜV pentru acoperisurile din Europa de Nord. Perfecta pentru iernile cele mai rigide, cu standardele de calitate prevazute de dispozitiile germane in acest sens. Tigla ceramica Te.SI. Winter este impermeabila, tot controlata de TÜV.

Acest tip de tigla ceramica inlocuieste cu succes olanele ceramice care au un necesar de cel putin 24-28 buc/mp, in consecinta mult mai ieftina, usor si repede de montat. Acest model de tigla tip olan are nevoie de doar 12 buc/mp.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0741994167.

Tigla ceramica italiana Te.SI Winter. Cotto Possagno

Tigla ceramica italiana seria Te.SI. Winter – Tigla tip olan

 

 

Tigla ceramica italiana – Tigla olane seria UNICOPPO Extra Winter

Olanele ceramice sunt poate… cele mai frumoase tigle ceramice ce pot imbraca acoperisul casei dumneavoastra, tot asa si Unicoppo Extra Winter este in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de acoperisuri mediteraneene. Cu un format particular in forma de „S” o bucata de Unicoppo Extra Winter inlocuieste doua olane, deci se face economie substantiala din punct de vedere financiar si timpul pentru montaj se reduce foarte mult. Nu in ultimul rand aceasta tigla tip olan cu forma pe care o are se incastreaza perfect, nelasand loc apei de a se infiltra.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0741994167.

Tigla ceramica tip olan UNICOPPO Extra Winter

Tigla ceramica italiana seria UNICOPPO Extra Winter

 

 

Tigla olane. Tigla italiana. Angel Company. Cea mai buna alegere!


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! iti vor multumi!