Tigla Ceramica Italiana

Tigla ceramica italiana.

Tigla Ceramica Italiana Cotto Possagno

Tigla Ceramica Italiana – Cotto Possagno

Industrie Cotto Possagno S.p.A se afla printre cei mai renumiti producatori de tigla ceramica Italiana. Dupa cum bine se stie, in Italia tigla ceramica tip olan cum o mai numim noi este folosita la scara larga. Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Angel Company va ofera spre vanzare o gama larga de tigla italiana de la Cotto Possagno.

Pentru a alege modelul dorit sau pur si simplu pentru a admira aceasta tigla ceramica italiana va rugam sa dati click aici sau pe imaginile de mai jos.

 

Tigla ceramica italiana Te.SI Winter. Cotto Possagno

 

Tigla ceramica italiana seria Te.SI.Winter

Acest model de Te.Si.Winter a obtinut certificarea germana TÜV pentru acoperisurile din Europa de Nord. Perfecta pentru iernile cele mai rigide, cu standardele de calitate prevazute de dispozitiile germane in acest sens. Tigla ceramica Te.SI.Winter este impermeabila, tot controlata de TÜV.

Acest tip de tigla ceramica inlocuieste cu succes olanele ceramice care au un necesar de cel putin 24-28 buc/mp, in consecinta mult mai ieftina, usor si repede de montat. Acest model de tigla ceramica tip olan are nevoie de doar 12 buc/mp.

Vezi aici galeria de imagini al seriei Te.SI.Winter  sau   Cere o oferta de pret personalizata

 

 

Tigla ceramica tip olan UNICOPPO Extra Winter

 

Tigla ceramica tip olan seria UNICOPPO Extra Winter

Olanele ceramice sunt poate… cele mai frumoase tigle ceramice ce pot imbraca acoperisul casei dumneavoastra, tot asa si Unicoppo Extra Winter este in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de acoperisuri mediteraniene. Cu un format particular in forma de „S” o bucata de Unicoppo Extra Winter inlocuieste doua olane, deci se face economie substantiala la bani si la timpul de montaj. Nu in ultimul rand aceasta tigla tip olan cu forma pe care o are se incastreaza perfect, nelasind loc pentru infiltratiile de apa.

Vezi aici > galeria de imagini  al seriei Unicoppo Extra Winter  sau   Cere o oferta de pret personalizata

 

Pentru informatii, preturi si detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

 

Tigla italiana. Angel Company. Cea mai buna alegere!


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (47 voturi, medie: 4,98 din 5)
Încarc...

Share This: