Tigla ceramica Italia. Tigla tip olan de la Cotto Possagno.

Tigla ceramica tip olan seria Unicoppo Extra Winter

Unicoppo Extra Winter Veneto Antico

Tigla Ceramica Italia – Tigla olane

Tigla ceramica Italia: Industrie Cotto Possagno S.p.A se afla printre cei mai renumiti producatori de tigla ceramica Italiana. Dupa cum bine se stie, in Italia tigla tip olan este folosita de sute de ani. Folosita cu succes la cladirile noi sau la cele vechi, olanele ceramice definesc orice cladire cu aspect mediteranean. Arhitectura mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Tigla tip olan este rezultatul traditiei arhitecturale de exceptie provenita din Italia, tara care ascunde un tezaur fascinant si irezistibil de cladiri cu acoperisuri de o frumusete desavarsita. Tigla tip olan importata din Italia aduce un stil autentic si o eleganta aparte acoperisului casei tale, ideal pentru cei care doresc sa combine farmecul mediteranean cu arhitectura moderna.

Angel Company va ofera spre vanzare o gama larga de tigla italiana de la Cotto Possagno.

Pentru a alege modelul dorit sau pur si simplu pentru a admira aceasta tigla italiana dati click pe imaginile de mai jos.

Alege tigla tip olan Te.Si. Winter

Tigla tip olan Te.Si. Winter a obtinut certificarea germana TÜV pentru acoperisurile din Europa de Nord. Perfecta pentru iernile cele mai rigide, cu standardele de calitate prevazute de dispozitiile germane in acest sens. Tigla ceramica Italia seria Te.SI. Winter este impermeabila, tot controlata de TÜV.

Tigla tip olan din Italia ascunde un tezaur arhitectonic fascinant si irezistibil, iar acoperisurile cladirilor reprezinta granita dintre cer si pamant, stimuland imaginatia. Cu produsele sale de inalta calitate, estetica si rezistenta in timp, Cotto Possagno este partenerul ideal pentru cei care doresc un ambient rustic in armonie cu tehnologia moderna.

Cea mai buna tigla ceramica produsa de Cotto Possagno este un exemplu de noblete, sobrietate si prestigiu care incanta privirea. Angel Company vine in intampinarea celor care doresc sa imbine farmecul mediteranean cu arhitectura moderna.

Acest tip de tigla ceramica inlocuieste cu succes olanele ceramice care au un necesar de cel putin 24-28 buc/mp, in consecinta mult mai ieftina, usor si repede de montat. Acest model de tigla tip olan are nevoie de doar 12 buc/mp.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0741994167.

Tigla ceramica italiana Te.SI Winter. Cotto Possagno

Tigla ceramica Italia seria Te.SI. Winter – Tigla tip olan

 

Tigla tip olane seria UNICOPPO Extra Winter

Olanele ceramice sunt poate… cele mai frumoase tigle ceramice ce pot imbraca acoperisul casei dumneavoastra, tot asa si Unicoppo Extra Winter este in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de acoperisuri mediteraneene. Cu un format particular in forma de „S” o bucata de Unicoppo Extra Winter inlocuieste doua olane, deci se face economie substantiala din punct de vedere financiar si timpul pentru montaj se reduce foarte mult. Nu in ultimul rand aceasta tigla tip olan cu forma pe care o are se incastreaza perfect, nelasand loc apei de a se infiltra. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0741994167.

Tigla ceramica tip olan UNICOPPO Extra Winter

Tigla ceramica Italia seria UNICOPPO Extra Winter

Tigla olane. Tigla italiana. Angel Company. Alege cea mai buna tigla ceramica!


Tigla ceramica italia – Tigla tip olan – Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! iti vor multumi!