Proleveling System nivelare aliniere gresie faianta

Sistem nivelare/aliniere gresie, faianta, granit, marmura, etc.

 

ProLeveling System. Montaj profesional la indemana oricui.

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres.Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare. Groasimea maxima a placilor ce se pot monta este de 4 cm.

a)  Baza nivelatoare se foloseste ca si distantieri (cruciulite) de 1-2-3-5 mm pentru monatajul gresiei portelanate, marmura, granit, travertin etc.

b)  A doua piesa este o rozeta care se infileteaza pe tija suportului, prin strangere fixeaza si aliniaza placile, in felul acesta nu permite miscarea placilor cand se usuca adezivul. Placile de formate mari in general au abateri de planeitate (sunt curbe) ori ProLeveling System le fixeaza si aliniaza perfect.

Dublu Click pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipului in format HD.

 

Proleveling System PRST 0  Sistem nivelare gresie faianta ProLeveling System

ProLeveling System. Montaj profesional gresie/faianta, marmura, granit, travertin…

Intrucat suprafetele pe care se monteaza gresia de cele mai multe ori nu sunt drepte, grosimea adezivului variaza de la placa la placa, in felul acesta se usuca diferit si trage efectiv de placile ceramice. Meseriasii in general se intalnesc cu situatia in care trebuie sa inlocuiasca placile la care au constatat diferente de nivel, ori stim cu totii ca asemenea situatii sunt foarte neplacute mai ales in fata clientului final lasand la o parte faptul ca timpul alocat remedierii este neplatit.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Tel. 0741.994.167

Simplu, rapid, convenabil, ProLeveling System.

Sistem Montaj gresie si faianta Descarca catalogul PDF Descarca catalogul

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Share This: