Sistem nivelare aliniere gresie faianta – Proleveling System

Sistem nivelare gresie. Proleveling System

Sistem nivelare aliniere gresie faianta marmura travertin

Sistem nivelare/aliniere gresie, faianta, granit, marmura, etc.

ProLeveling System. Montaj profesional la indemana oricui.

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare. Grosimea maxima a placilor ce se pot monta cu acest sistem de nivelare este de 4 cm.

a)  Baza nivelatoare se foloseste ca si distantieri (cruciulite) de 1-2-3-5 mm pentru monatajul gresiei portelanate, marmura, granit, travertin etc.

b)  A doua piesa este o rozeta care se infileteaza pe tija suportului, prin strangere fixeaza si aliniaza placile, in felul acesta nu permite miscarea placilor cand se usuca adezivul. Placile de formate mari in general au abateri de planeitate (sunt curbe) in acest caz ProLeveling System le fixeaza si aliniaza perfect.

Sistem nivelare/aliniere al gresiei Proleveling System

Intrucat suprafetele pe care se monteaza gresia portelanata de cele mai multe ori nu sunt drepte, grosimea adezivului variaza de la placa la placa, in felul acesta se usuca diferit si trage efectiv de placile ceramice. Meseriasii in general se intalnesc cu situatia in care trebuie sa inlocuiasca placile la care au constatat diferente de nivel, ori stim cu totii ca asemenea situatii sunt foarte neplacute. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Tel. 0741.994.167

Simplu, rapid, convenabil, ProLeveling System.

Mai jos, aveti cateva filmulete unde puteti vedea cat de simplu este de lucrat cu acest sistem nivelare aliniere gresie faianta. Pentru a intelege cat mai bine acest sistem urmariti cu atentie toate detaliile. Dublu Click pe video pentru Fullscreen. Recomandam vizionarea clipurilor in format HD

 

Proleveling System. Sistem nivelare gresie. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (25 voturi, medie: 4,96 din 5)
Încarc...

Share This: