Gresie portelanata interior/pardoseli incalzite

Gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala

Gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala. Pentru a alege cat mai corect, bine informati si cu raportul calitate-pret cel mai bun, Angel Company va pune la dispozitie informatiile necesare pentru a alege o gresie portelanata Italiana de exceptie. Gresia italiana este cea mai buna alegere pentru amenajarea spatiilor interioare, exterioare, rezidentiale sau comerciale.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face ca alegerea dumneavoastra sa fie cea mai buna. Telefon 0741994167

La cerere, putem trimite mostre, pentru ca Dvs. sa puteti vedea fizic gresia pe care urmeaza sa o cumparati. Solicita o mostra de gresie aici

Mentionam ca toata gresia comercializata de firma noastra este portelanata si produsa exclusiv in Italia. Toate aceste modelele de gresie portelanata sunt adecvate inclusiv pentru incalzirea in pardoseala si trafic intens.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult

Pentru detalii si preturile modelelor de gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala va rugam sa dati Click pe imaginile de mai jos.

Root Nocciola 15×60 cm.

Arenite Moon 30×60 cm.

Rinascimento Grigio 30×60 cm.

Rinascimento Bianco 30×60 cm.

Sbiancato Grigio 15×90 cm.

Ecology Castagno 15×90 cm.

 StoneWorks Taupe 30×60 cm

 StoneWorks Sand 30×60 cm.

Cosmos Calcare 30×60 cm

Sequoia Grey 15×90 cm.

Natural Noce Scuro 15×90 cm.

Cosmos Grafite 30×60 cm.

TigerWood Snow 15×90 cm.

Maso Tabacco 15×60 cm.

Phoenix Rainbow 15×90 cm.

District Bianco 60×120 cm.

District Beige 60×120 cm.

Eternity Multicolor.

Ferrocemento Grigio 30×60 cm.

Gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala

Experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate ne recomanda ca fiind in masura sa va oferim materialele si informatiile cele mai optime pentru proiectul Dvs. Mai jos puteti citi cateva randuri, unde in opinia noastra veti gasi informatiile de care aveti nevoie, inainte de a decide ce gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala veti alege.

Foarte des intalnim clienti care evita montajul gresiei portelanate la spatiile interioare deoarece cred ca o gresie portelanata se preteaza exclusiv la spatiile exterioare. Gresit! Gresia portelanata se poate monta la exterior si/sau la interior. Gresia de interior (monocottura sau bicottura) nu se recomanda pentru a placa un spatiu exterior, deoarece este (nu neaparat mai slaba calitativ) conceputa doar pentru spatiile interioare, cu predilectie cele rezidentiale unde nu exista un trafic intens.

Daca vorbim de incalzire in pardoseala, este cu totul altceva. Este absolut obligatoriu sa montati o gresie portelanata, deoarece aceasta este conceputa pentru solicitarile termice si dilatarile aferente unei pardoseli incalzite. Aici poti citiCe finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

 

Gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala

Paleta de culori pentru gresia de interior este mult mai larga deoarece aceasta ceramica (monocottura sau bicottura) este coapta la temperaturi mai mici (cca. 900 °C) in comparatie cu gresia portelanata si in felul acesta isi pastreaza mult mai bine cromatica pastelata. Intrucat pigmentii de culoare ce se folosesc la gresia portelanata, sunt solicitati la temperaturi ce pot depasi 1300 °C, acestia nu pot avea cromatica ceramicii pentru interior. Acum, depinde doar de gusturile dumneavoastra si nu in ultimul rand de informatiile cele mai corecte la care aveti acces. Pentru a lua decizia cea mai buna, cateva informatii utile le poti citii si aici.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care va pot ajuta in alegerea gresiei pentru proiectul Dumneavoastra. Telefon 0741994167.

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult Copy of next (1)

La cerere, va putem trimite mostre pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand si linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

Gresie portelanata pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala.

Vezi aici si „gresie tip parchet” sau aici „gresie de exterior”

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: