Gresie portelanata interior incalzire pardoseala

Gresie portelanata – interior – incalzire pardoseala

Gresie portelanata pentru interior si incalzire in pardoseala. Pentru a alege cat mai corect, bine informati si cu raportul calitate pret cel mai bun, Angel Company va pune la dispozitie pe acest site informatiile necesare pentru a alege o gresie portelanata Italiana de exceptie. Gresia italiana este cea mai buna alegere pentru amenajarea spatiilor interioare, exterioare, rezidentiale sau comerciale cu incalzire in pardoseala sau nu. Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii si informatii care va pot ajuta in a face ce mai buna alegere. Telefon/ WhatsApp 0741994167.

Gresie portelanata produsa 100% in Italia la preturi de importator direct!

Livram gresia portelanata in toata Romania!

La cerere, putem trimite o mostra din modelul dorit oriunde in tara. In felul acesta vedea fizic gresia pe care urmeaza sa o cumparati.

Cele mai bune oferte de gresie pentru interior si incalzire in pardoseala

Mentionam ca toata gresia comercializata de firma noastra este gresie portelanata produsa exclusiv in Italia si este adecvata pentru interior si exterior. Toate modelele de gresie portelanata expuse pe site-ul nostru, le puteti folosi inclusiv ca finisaj pentru incalzirea in pardoseala.

Pentru detalii si preturile modelelor de gresie portelanata va rugam sa dati Click pe imaginile de mai jos.

→ 82,90 lei/mp ←

Loire Blanc 60×60 cm.

→ 64,90 lei/mp ←

Layers Cold 60×60 cm.

→ 109,90 lei/mp ←

Forest Walnut 20×120 cm.

→ 82,90 lei/mp ←

Gresie MOON 60×120 cm.

→ 89,90 lei/mp ←

Natural Noce Chiaro 15×90 cm.

→ 109,90 lei/mp ←

North Wind 20×120 cm.

→ 74,90 lei/mp ←

Muse Marfil 30×60 cm.

→ 61,90 lei/mp ←

Neutra Grigio 30×60 cm.

→ 119,90 lei/mp ←

Piccadilly Opera 60×120 cm.

→ 109,90 lei/mp ←

North Wind Grey 20×120 cm.

→ 109,90 lei/mp ←

Durmast Rovere 20×120 cm.

→ 99,80 lei/mp ←

Oak Natural 20×90 cm.

→ 84,90 lei/mp ←

Sbiancato Grigio 15×90 cm.

→ 124,90 lei/mp ←

Calacatta Oro 60×120 cm.

→ Lipsa Stoc ←

Oak Blonde  20×120 cm.

→ Lipsa Stoc ←

Manhattan 20×120 cm.

→ 69,90 lei/mp ←

Phoenix Rainbow 15×90 cm.

→ 89,90 lei/mp ←

Vibe Cinder 20×120 cm.

→ 94,90 lei/mp ←

Sequoia Grey 15×90 cm.

→ 119,90 lei/mp ←

Life Nordic 20×120 cm.

→ 92,90 lei/mp ←

Anima Emperador 60×120 cm.

→ 69,90 lei/mp ←

Phoenix Canyon 15×90 cm.

→ Lipsa stoc ←

Devon Beige 20×120 cm.

Placi ceramice portelanate pentru interior, exterior, incalzire in pardoseala

Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate, ne recomanda ca fiind in masura sa va oferim materialele si informatiile cele mai optime pentru proiectul Dvs. Mai jos puteti citi cateva randuri, unde in opinia noastra veti gasi informatiile de care aveti nevoie, inainte de a decide ce gresie portelanata pentru interior sau pentru incalzire in pardoseala veti alege. Vezi Ofertele actuale.

Foarte des intalnim clienti care evita montajul gresiei portelanate la spatiile interioare deoarece cred ca o gresie portelanata se preteaza exclusiv la spatiile exterioare. Gresit! Gresia portelanata se poate monta la exterior si/sau la interior. Gresia de interior (monocottura sau bicottura) nu se recomanda pentru a placa un spatiu exterior, deoarece este (nu neaparat mai slaba calitativ) conceputa doar pentru spatiile interioare, cu predilectie cele rezidentiale unde nu exista un trafic intens.

Daca vorbim de gresia la incalzirea in pardoseala, este cu totul altceva. Este recomandat sa montati gresie portelanata, deoarece aceasta este conceputa pentru solicitarile termice si dilatarile aferente unei pardoseli incalzite. Citeste aici Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Gresia portelanata italiana este coapta la 1300 °C

Paleta de culori pentru gresia de interior este mult mai larga deoarece aceasta ceramica (monocottura sau bicottura) este coapta la temperaturi mai mici (cca. 900 °C) in comparatie cu gresia portelanata si in felul acesta isi pastreaza mult mai bine cromatica pastelata. Intrucat pigmentii de culoare ce se folosesc la producerea gresiei portelanate sunt solicitati la temperaturi ce pot depasi 1300 °C, pigmentii acestia nu pot avea cromatica ceramicii pentru interior.

Acum, depinde doar de gusturile dumneavoastra ce gresie portelanata alegeti si nu in ultimul rand de informatiile cele mai corecte la care aveti acces. Informatii care bineinteles trebuie sa le citesti cu rabdare. Pentru a va ajuta in alegerea materialelor cu care doriti sa va amenajati spatiul exterior sau interior, cateva informatii utile le poti citii pe aici Despre gresia portelanata – cum sa alegi cea mai buna gresie?

Va rugam sa ne contactati. Orice detalii va pot ajuta in alegerea gresiei pentru proiectul Dumneavoastra. Suport tehnic puteti primi si la Telefon sau WhatsApp 0741994167. Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la…

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Angel Company va ajuta inclusiv sa alegeti cea mai buna gresie tip parchet.

Gresia portelanata pentru interior si incalzire in pardoseala este alegerea potrivita pentru casa ta!

Angel Company iti pune la dispozitie informatiile necesare pentru a stii cum sa alegi gresia portelanata italiana pentru proiectul tau, fie ca este vorba de amenajarea unui spatiu interior sau exterior, rezidential sau comercial, cu sau fara incalzire in pardoseala. Oferim gresie portelanata produsa 100% in Italia la preturi de importator direct si livrare in toata Romania.
Daca esti in cautarea unor placi ceramice portelanate adecvate pentru incalzirea prin pardoseala, experienta noastra de peste 15 ani ne recomanda ca fiind in masura sa iti oferim cele mai optime materiale si informatii. Inainte de a face alegerea potrivita, este important sa fii bine informat. Pentru suport tehnic ne poti contacta la telefon / whatsapp 0741994167.

Este important de retinut ca gresia portelanata se poate monta atat la interior, cat si la exterior. Gresia de interior nu se recomanda pentru spatiile exterioare, deoarece este conceputa doar pentru spatiile interioare, in special cele rezidentiale. La spatiile rezidentiale, in general, traficul nu este intens. Insa, daca vorbim de incalzirea in pardoseala, este absolut obligatoriu sa alegi placi ceramice portelanate, deoarece acestea sunt concepute pentru a face fata solicitarilor termice si dilatarilor aferente unei pardoseli incalzite. Pentru informatii suplimentare sau suport tehnic ne poti contacta la telefon / whatsapp 0741994167.

Aici poti Solicita mostre de gresie.

Vezi aici Gresie si faianta scoasa din productie sau cu stoc limitat.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!