Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet imitatie lemn – Calitate Italia

Cele mai bune oferte de gresie tip parchet imitatie lemn le puteti gasi pe acest site. Pentru o alegere cat mai corecta si bine informata Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele de care aveti nevoie. Informatii necesare pentru a alege si monta o gresie portelanata tip parchet de exceptie. Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Dupa cum bine se stie, ceramica (in special gresia portelanata) este un bun conductor termic cu inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului vor fi diminuate considerabil. Contactati-ne  pentru detalii si/sau informatii care va pot ajuta in a face cea mai buna alegere. Telefon 0741994167.

La cerere, putem trimite mostre din modelul dorit, pentru a vedea fizic gresia pe care urmeaza sa o cumparati. Solicita o mostra de gresie > aici.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

Fabula 20×120 cm. Pret special.

Tudor Beige 15×90 cm.

Tudor Maron 15×90 cm.

Ecology Quercia 15×90 cm.

Sbiancato Grigio 15×90 cm.

Ecology Castagno 15×90 cm.

Sequoia Walnut 15×90 cm.

Ecology Shabby 15×90 cm.

Natural Larice 15×90 cm.

Sequoia Grey 15×90 cm.

Natural Noce Scuro 15×90 cm.

Natural Grigio Oliva 15×90 cm.

TigerWood Snow 15×90 cm.

Oak Blonde 20×90 cm.

Manhattan 20×120; 30×120 cm

Alpi Beige 20x120cm.

Maso Tabacco 15×60 cm.

Gresie tip parchet cu aspectul lemnului natural

Gresie imitatie parchet cu cel mai bun raport calitate-pret, gasiti in depozitul nostru din Timisoara. Pentru cei care nu pot vizita depozitul nostru, la cerere putem trimite mostre de gresie tip parchet din modelul dorit. In acest fel, puteti vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie > aici.

Gresia cu aspectul natural al lemnului, va da casei tale o nota de eleganta, rafinament si nu in ultimul rand bun gust.

Indiferent ca vei dori sa cumperi cativa mp de gresie tip parchet sau cateva sute de mp iti garantam toata atentia noastra. Experienta acumulata in cei peste zece ani de activitate si relatiile exceptionale cu fabrici de top din Italia, fac din Angel Company un partener serios si de incredere in proiectul pe care il ai.

Gresie tip parchet imitatie lemn

Pentru a fi la curent cu stocurile noastre de gresie tip parchet imitatie lemn  va rugam sa ne contactati pentru a stii daca sunt sau nu pe stoc. In general, modelele de gresie (gresie tip parchet) prezentate pe site le avem, dar in functie de rulajul nostru si perioadele de productie ale fabricilor cu care lucram exista situatii in care pot fi indisponibile. Oricum, majoritatea gresiei vanduta de noi, se poate aduce pe comanda in cca 10-15 zile lucratoare.

Intrucat avem si modele care nu sunt expuse pe site, important este sa ne contactati. In felul acesta puteti fi la curent cu toate modelele disponibile in depozitul nostru. Tel. 0741994167.

 

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

 

Gresie tip parchet imitatie lemn

La ora actuala, majoritatea persoanelor au acces la informatii care pot fi definitorii atunci cand vorbim de o investitie pe termen lung. Amenajarea unei locuinte sau al unui spatiu exterior cu o gresie tip parchet imitatie lemn necesita un efort financiar deloc de neglijat. Amenajare ce nu se face in fiecare an. Nu poti spune ca este o simpla zugraveala… . Pe care o poti reface cu usurinta intr-un weekend cu „baietii” la o bere.

Tocmai de aceea, documenteaza-te temeinic inainte de a lua o decizie in privinta finisajului pe care il doresti la interior sau la exterior, la incalzire in pardoseala sau nu. Indiferent ca vei folosi gresie tip parchet imitatie lemn sau alte materiale compatibile, iti recomandam sa-ti faci timp cateva minute si sa citesti cu rabdare (cateva minute de „lectura” te pot scapa de complicatii si cheltuieli ulterioare neplacute) informatiile utile care le gasesti pe urmatorul link > Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata (gresie tip parchet imitatie lemn) pe care le comercializam, sunt produse exclusiv in Italia si sunt adecvate pentru interior, exterior, trafic intens si incalzire in pardoseala. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon. 0741994167.

Cea mai buna gresie tip parchet …Care este? Citeste articolul aici.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. 

Gresie tip parchet. Angel Company. Cea mai buna alegere!


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: