Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet imitatie lemn

Pentru o alegere cat mai corecta si bine informata Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile si datele necesare de care aveti nevoie pentru a alege si a monta o gresie portelanata de exceptie. Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (gresie tip parchet imitatie lemn) deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv. Dupa cum bine se stie ceramica (in special gresia portelanata) este un foarte bun conductor termic cu o inertie termica ridicata, astfel incat cheltuielile de incalzire/racire al spatiului dumneavoastra vor fi diminuate considerabil.

Va rugam sa ne contactati pentru orice detalii care pot face cea mai buna alegere. Telefon 0741994167

La cerere, putem trimite mostre, pentru ca Dvs. sa puteti vedea fizic gresia pe care urmeaza sa o cumparati. Solicita o mostra de gresie aici.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult 

Pentru a alege modelul dorit dati Click pe imaginile de mai jos sau pe „Detalii…produs”

Root Nocciola 15×60 cm.

Tudor Beige 15×90 cm.

Tudor Maron 15×90 cm.

Ecology Quercia 15×90 cm.

Sbiancato Grigio 15×90 cm.

Ecology Castagno 15×90 cm.

Sequoia Walnut 15×90 cm.

Ecology Shabby 15×90 cm.

Natural Larice 15×90 cm.

Sequoia Grey 15×90 cm.

Natural Noce Scuro 15×90 cm.

Natural Grigio Oliva 15×90 cm.

TigerWood Snow 15×90 cm.

Maso Tabacco 15×60 cm.

TigerWood Cherry15x90 cm.

Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet imitatie lemn cu cel mai bun raport calitate pret gasiti in depozitul nostru din Timisoara. Cu aspect natural, gresia imitatie lemn va da casei tale o nota de eleganta, rafinament si nu in ultimul rand, bun gust.

Indiferent ca vei dori sa cumperi cativa mp sau cateva sute de mp iti garantam toata atentia noastra. Experienta acumulata in cei peste zece ani de activitate si relatiile exceptionale cu fabrici de top din Italia, fac din Angel Company un partener serios si de nadejde in proiectul pe care il ai.

Pentru cei care nu pot vizita depozitul nostru din Timisoara, la cerere, putem trimite mostre de gresie din modelul dorit. In acest fel, puteti vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici

Gresie tip parchet imitatie lemn

Pentru a fi la curent cu stocurile noastre, va rugam sa ne contactati pentru a stii daca sunt pe stoc. In general, modelele de gresie (Gresie tip parchet imitatie lemn) prezentate pe site le avem, dar, in functie de rulajul nostru si perioadele de productie ale fabricilor cu care lucram exista perioade in care pot fi indisponibile. Oricum, majoritatea, se pot aduce pe comanda in cca 10 – 15 zile lucratoare.

Intrucat avem si modele care nu sunt expuse pe site, important este sa ne contactati, in felul acesta puteti fi la curent cu toate modelele disponibile in depozitul nostru. Tel. 0741994167

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult

Inainte de a lua o decizie in privinta finisajului pe care il doresti la incalzirea in pardoseala, cateva informatii utile le gasesti pe urmatorul link: Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

 

 

Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet imitatie lemn

Gresie tip parchet imitatie lemn. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: