Gresie de exterior

Gresie de exterior

Gresie de exterior gresie portelanata de exterior angel-company-min

Gresie de exterior | Gresie portelanata 

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior. Placarea cu gresie portelanata (de exterior) este cea mai inspirata alegere in privinta designului, utilitatii, intretinerii  si a duratei de exploatare in timp. Fie ca apelam la comercianti, meseriasi sau site-uri de specialitate cel mai important lucru este sa ne informam cat mai bine.

Transport Gratuit oriunde in Romania de la 100 mp… Citeste mai mult  Copy of next (1)Copy of next (1)Copy of next (1)

Angel Company va pune la dispozitie cele mai noi modele de gresie portelanata pentru exterior/interior, pardoseli incalzite, etc. cu cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala.

Pentru a vedea cateva dintre modelele de gresie de exterior pe care le comercializam va rugam sa dati Click pe imaginile de mai jos.


GRESIE EXTERIOR QUARZITE

VEZI DETALII Quarzite Bej 30 x 60


Gresie-exterior-Gresie portelanata-exterior-Eternity-almond-ambient

VEZI DETALII Eternity Almond


Gresie-exterior-Gresie-portelanata-ETERNITY-FOREST-ambient

VEZI DETALII Eternity Forest


Gresie-exterior-Gresie-portelanata-Italia-ETERNITY-Gold

VEZI DETALII Eternity Gold


VIEW Pictures’ Image(s) are protected by copyright. This Image cannot be used without a license agreement. You must comply with the license applicable to the reproduction of this Image. Terms and Conditions at www.viewpictures.co.uk.

VEZI DETALII Eternity Black


Gresie-de-exterior-gresie-italia-Luserna-Gri

VEZI DETALII Luserna Gri


VEZI DETALII Luserna Bianco


Gresie-de-exterior-Luserna-Fumo

VEZI DETALII Luserna Fumo


Gresie-exterior-gresie-portelanata-Luserna-Bej

VEZI DETALII Luserna bej


Experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate in acest domeniu ne recomanda ca fiind printre cei mai in masura sa va oferim solutiile tehnice si materialele actuale pentru amenajarea spatiului dumneavoastra cu o gresie portelanata de exceptie pentru exterior/interior si pardoseli incalzite.

Aducem in atentia dumeavoastra o oferta greu de egalat. La peste 100 mp de gresie comandata asiguram transportul oriunde in Romania absolut gratuit. Indiferent ca veti cumpara unul sau mai multe modele de gresie pentru exterior/interior, tip parchet, imitatie piatra… daca depaseste 100 mp veti primi gresia in fata casei.

Pentru detalii contactati-ne la tel. 0741.994.167

Transport Gratuit oriunde in Romania de la 100 mp… Citeste mai mult  Copy of next (1)Copy of next (1)Copy of next (1)

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

GRESIE INTERIOR

Pentru a alege cat mai corect, bine informati si cu raportul calitate-pret cel mai bun, Angel Company va pune la dispozitie informatiile necesare pentru a alege o gresie portelanata Italiana de exceptie. Gresia italiana este cea mai buna alegere pentru amenajarea spatiilor interioare, exterioare, rezidentiale sau comerciale.

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres.Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare. Groasimea maxima a placilor ce se pot monta este de 4 cm.

ADEZIVI PROFESIONALI

Pentru garantarea unei lucrari durabile si de calitate Angel Company recomanda folosirea adezivilor profesionali.

Gresie exterior | Gresie de exterior | Gresie italiana | Gresie portelanata

Share This: