Kerakoll este un lider global in domeniul solutiilor inovatoare si ecologice pentru constructii si renovari

Kerakoll – Produse si solutii profesionale

Kerakoll este lider global in domeniul solutiilor inovatoare si ecologice pentru constructii si renovari.

Kerakoll din 1968 pana azi – Green Technology.

Kerakoll: Companie infiintata in anul 1968 in localitatea Sassuolo, provincia di Modena. In prezent lider mondial in domeniul solutiilor GreenBuilding si cu o pozitie de prim rang in domeniul tehnologiei, recunoscuta pe plan international.

Kerakoll este lider de necontestat, fiind recunoscut pentru angajamentul sau fata de sustenabilitate si inovatie. Fondata în Italia, compania s-a extins rapid la nivel international, oferind o gamă larga de produse, de la adezivi si chituri de rosturi, pana la solutii pentru izolarea termica.

Kerakoll pune accent pe cercetare si dezvoltare, lucrand continuu pentru a crea solutii care imbunatatesc eficienta energetica, reduc impactul negativ asupra mediului si asigura sanatatea si confortul in spatiile locuite. Prin abordarea sa centrata pe inovatie si durabilitate, Kerakoll reprezinta alegerea ideala pentru profesionistii din constructii. De la designeri de interior si exterior, pana la arhitectii de mare avengura, Kerakoll ofera solutii si produse de top care raspund nevoilor complexe ale vietii contemporane.

Kerakoll - Fugabella Color - Chit de rosturi hibrid. Paleta de culori ilustrand varietatea si adaptabilitatea in designul interior.

Fugabella Color – Chit de rosturi Kerakoll

Fugabella de la Kerakoll este un chit hibrid inovator pentru rosturi, ideal pentru decorarea oricarei suprafete de gresie portelanata, placi ceramice, mozaic si piatra naturala.

Kerakoll - adeziv gresie portelanata. Diverse tipuri de adeziv pentru gresie portelanata. Performanta ridicata si calitate superioara.

Adezivi Kerakoll

Adezivii Kerakoll reprezinta o solutie de top pentru profesionistii din domeniul constructiilor si renovarilor, oferind o gama larga de produse adaptate pentru diferite tipuri de materiale.

Kerakoll - Gama de solutii profesionale pentru hidroizolatii.

Hidroizolatii Kerakoll

Hidroizolatiile Kerakoll reprezinta solutii avansate si ecologice pentru protectia constructiilor impotriva apei si a umezelii.

Kerakoll - Prezentare generala a gamei de amorse profesionale.

Amorse – Kerakoll

Amorsele Kerakoll reprezinta baza perfecta pentru pregatirea suprafetelor inainte de aplicarea finisajelor, oferind aderenta imbunatatita si rezultate de lunga durata

 Produse de top de la Angel Company

Precum Kerakoll, renumit pentru calitatea, durabilitatea si performanta produselor sale, Angel Company pune accent pe calitate si seriozitate. Oferim produse de inalta performanta care satisfac si cele mai exigente standarde la ora actuala.

Pentru informatii suplimentare si suport tehnic ne puteti contacta la telefon / whatsapp 074199167

 

oops-pagina-in-constructie-kerakoll

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Produse Kerakoll de la Angel Company. Cea mai buna alegere!


Distribuie aceasta pagina cu produse KERAKOLL!