Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresie portelanata sau parchet?

Foarte multi isi pun intrebarea „Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala”…Parchetul este adecvat? Gresia portelanata este potrivita sau nu. Raspunsul este, da, se pot folosi ambele tipuri de material cu mentiunea ca trebuie sa fii foarte bine informat inainte de a lua o decizie in acest sens. In ultimi ani tot mai multe locuinte (si nu numai) sunt construite cu sisteme de incalzire in pardoseala. Pardoselile incalzite au avantajul de a distribui caldura uniform pe toata suprafata incaperii unde este montata. In felul aceasta confortul este net superior incalzirii clasice.

Sa revenim la intrebarea… Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In multe discutii vazute pe forumuri si pe site-uri (care se vor de specialitate) de profil am vazut afirmatii de genul ca, incalzirea in pardoseala nu ar merge cu parchetul. Nu este adevarat acest lucru, dar este foarte important ca beneficiarul sa fie bine informat. Clientul trebuie sa stie despre ce este vorba cand alege genul de finisaj al pardoselii incalzite.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Lemnul este un material nobil si frumos (inclusiv eu il apreciez foarte mult) dar sa nu uitam ca este un material izolant termic, mult mai sensibil (diferentele de temperatura si umiditatea in special, il degradeaza) si mai greu de intretinut decat gresia portelanata. Acum, trebuie spus ca, pentru a incalzii o locuinta placata cu gresie portelanata, cheltuielile cu incalzirea in pardoseala vor fi semnificativ mai mici. Daca bugetul familiei tale permite cheltuieli si cu 30-40% mai mari la incalzire, nici o problema, atunci vei lua in calcul varianta lemnului. Daca nu, eu zic sa mai cantaresti decizia pe care o vei lua cu privinta la incalzirea in pardoseala.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In concluzie, ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresia portelanata (in opinia mea si a specialistilor) este cea mai potrivita alegere deoarece nu trebuie tratata ulterior cu niciun fel de solutii. Desigur, nici nu trebuie sa fim atenti tot timpul sa nu o zgariem, sa nu o udam excesiv si atenti la gradul de umiditate din locuinta. Costuri de achizitie mai mici in comparatie cu un parchet de calitate. Costuri pentru intretinere ulterioara zero, si cheltuieli pentru curatenie mult mai mici. Durabilitate in timp superioara lemnului, conductibilitate si inertie termica net superioara lemnului. Nu mai vorbim de faptul ca, daca din nefericire ti se inunda parchetul poti sa il scoti afara si sa il arunci.

Nu ai gasit informatiile dorite ? Intoarce-te la pagina „despre gresia portelanata” aici.

Pentru informatii si/sau suport tehnic nu ezita sa ne contactezi. Telefon 0741.994.167.

Materiale premium necesare pentru incalzire in pardoseala le gasesti la partenerii nostri: www.aseta.ro/

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Angel Company. Cea mai buna alegere.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai sau Acorda-i o nota.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Share This:

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *