Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresie portelanata sau parchet?

Raspunsul este, da, se pot folosi ambele tipuri de material cu mentiunea ca trebuie sa fii foarte bine informat inainte de a lua o decizie in acest sens. In ultimi ani tot mai multe locuinte (si nu numai) sunt construite cu sisteme de incalzire in pardoseala. Pardoselile incalzite au avantajul de a distribui caldura uniform pe toata suprafata incaperii unde este montata. In felul aceasta confortul este net superior incalzirii clasice.

Sa revenim la intrebarea… Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In multe discutii vazute pe forumuri si pe site-uri (care se vor de specialitate) de profil am vazut afirmatii de genul ca, incalzirea in pardoseala nu ar merge cu parchetul. Nu este adevarat acest lucru, dar este foarte important ca beneficiarul sa fie bine informat. Clientul trebuie sa stie despre ce este vorba cand alege genul de finisaj al pardoselii incalzite.

Lemnul este un material nobil si frumos (inclusiv eu il apreciez foarte mult) dar sa nu uitam ca este un material izolant termic, mult mai sensibil (diferentele de temperatura si umiditatea in special, il degradeaza) si mai greu de intretinut decat gresia portelanata. Acum, trebuie spus ca, pentru a incalzii o locuinta placata cu gresie portelanata cheltuielile cu incalzirea in pardoseala vor fi semnificativ mai mici. Daca bugetul familiei tale permite cheltuieli si cu 30-40% mai mari la incalzire, nici o problema, atunci vei lua in calcul varianta lemnului. Daca nu, eu zic sa mai cantaresti decizia pe care o vei lua cu privinta la incalzirea in pardoseala.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In concluzie, gresia portelanata (in opinia mea) este cea mai potrivita alegere. Nu trebuie tratata ulterior cu niciun fel de solutii. Desigur, nici nu trebuie sa fim atenti tot timpul sa nu o zgariem, sa nu o udam excesiv si atenti la gradul de umiditate din locuinta. Costuri de achizitie mai mici in comparatie cu un parchet de calitate. Costuri pentru intretinere ulterioara zero, cheltuieli pentru curatenie mai mici. Durabilitate in timp superioara lemnului, conductibilitate si inertie termica net superioara lemnului. Nu mai vorbim de faptul ca, daca din nefericire ti se inunda parchetul poti sa il scoti afara si sa il arunci. Pentru informatii si/sau suport tehnic nu ezita sa ne contactezi. Telefon 0741.994.167.

Materiale premium necesare pentru incalzire in pardoseala le gasesti la partenerii nostri  aici.

Vezi aici „gresie tip parchet”    sau   aici „gresie incalzire pardoseala”

 

Nu ai gasit ceea ce cauti ? Acceseaza linkurile de mai jos. ↓↓↓

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol sa il vada si prieteni tai!

Share This:

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *