Termeni si Conditii – Gresie Portelanata

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro).

Site-ul ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) este detinut de SC ANGEL COMPANY SRL, cu sediul in TIMISOARA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/1995/2008. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea, comandarea, cumpararea produselor prin intermediul acestui site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala                                                                                                                        

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Folosirea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si/sau interveniti in vreun fel la elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.

 

Informatii despre produse si/sau servicii

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produselor si compatbilitatea acestora inainte de a le comanda/cumpara.

Raporturile comerciale dintre cumparator si ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine diferente de culoare, format, model, etc.

 

Dreptul utilizatorului

Prin folosirea site-ului ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului detinut de ANGEL COMPANY SRL (www.gresieportelanata.ro) in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website (www.gresieportelanata.ro)  fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de E-mail disponibila la pagina CONTACT