Angel Company SRL – CONTACT

Depozit Gresie si Faianta – Angel Company

Desi depozitul nostru de gresie si faianta este in Timisoara, reputatia noastra pentru preturi avantajoase trece dincolo de limitele locale. Clienti din toata tara ne aleg pentru ofertele noastre de neegalat, optand pentru calitatea superioara a gresiei si faiantei pe care o comercializam si a tarifelor noastre de transport extrem de avantajoase. Aceasta arata ca indiferent de distanta, solutiile noastre de transport si costurile optimizate ne fac atractivi pentru cei care sunt in cautarea calitatii fara compromisuri. Angel Company confirma inca o data faptul ca valoarea exceptionala pe care o ofera este recunoscuta si apreciata la nivel national.

Depozit gresie si faianta - ANGEL COMPANY - CALEA BUZIASULUI, nr. 77, Timisoara

• ANGEL COMPANY SRL     
RO 23952167
J35/1995/2008
Capital social 12.500 RON

• TIMISOARA (RO)
Str. URANUS, nr. 4A

• DEPOZIT
Calea Buziasului nr. 77, TIMISOARA
Tel. 0741 994167

• PROGRAM DE LUCRU
Luni – Vineri: 09.00 – 17.30
Sambata – Duminica: Inchis

contact angel company srl timisoara
Angel Adrian Eftimie - CEO Angel Company srl

” Orice companie solida si respectata, se construieste doar cu seriozitate si cu atentia indreptata catre clientii si furnizorii acesteia. Desi nu este usor sa multumesti pe toata lumea, este foarte usor sa fi serios… trebuie doar sa vrei! ”

Angel Adrian E.


Formular de contact – Angel Company

Formular contact

Gresie si faianta in Timisoara

Cu o experienta vasta in domeniu, depozitul nostru de gresie si faianta din Timisoara va ofera cea mai buna gresie si faianta cu un raport optim calitate-pret. Fie ca aveti nevoie de gresie portelanata pentru amenajari interioare cum ar fi gresia tip parchet  sau cea mai buna gresie de exterior, suntem disponibili pentru a va ghida in alegerea ideala.
Consultati-ne pentru a gasi impreuna cea mai buna optiune pentru proiectul dumneavoastra.