Gresie stil parchet 20×120 cm – Oak White

Gresie stil parchet 20×120 cm – OAK WHITE

Gresie Italiana de culoare alba CALITATEA 1. Pret imbatabil!

Livram gresia in toata tara.

gresie-tip-parchet-oak-white-dimensiune-20x120-cm-gresie-culoare-alba

Gresie stil parchet 20×120 cm – Culoare alba

Descriere – Gresie stil parchet 20×120 cm
Pret si specificatii produs
Cod articol Gresie tip parchet alba – Oak White
Dimensiune 20×120 cm rectificata
Grosime 10 mm.
Disponibilitate stoc Lipsa stoc 
Pret cu TVA 126,90  →  109,90 lei/mpCALITATEA 1
Trimitem mostre in toata tara.
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,44 mp/cutie
Tehnologia PORTELANATA RECTIFICATA
Grad antialunecare R9
Rezistenta la inghet Da
Producator IDEA CERAMICA

Vezi AICI informatii transport

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model de gresie stil parchet 20×120 cm pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara.

Gresie stil parchet 20×120 cm – culoare alba

Aceasta gresie stil parchet 20×120 cm produsa de Idea Ceramica ne surprinde prin acuratetea finisajelor ce imita lemnul si nu in ultimul rand, calitatea materialelor din care este produsa. Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru spatiile exteriore, interioare, trafic intens si incalzire in pardoseala. Alege aceasta gresie stil parchet 20×120 cm de culoare alba pentru living, baie sau o bucatarie moderna.

Vezi alte oferte cu gresie tip parchet sau mai jos

Gresie stil parchet adecvata la incalzire in pardoseala

Angel Company va ofera posibilitatea de a achizitiona acest model de gresie stil parchet 20×120 cm seria Oak White la cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Mentionam ca toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru exterior, interior si incalzire in pardoseala.

Aceasta gresie stil parchet 20×120 cm de culoare alba si rectificata este cu adevarat o alegere inspirata pentru orice casa sau spatiu comercial modern. Nu doar aspectul sau conteaza, ci si calitatea materialelor, iar acest produs se remarca prin durabilitatea si rezistenta la trafic intens, fiind adecvat pentru orice spatiu interior sau exterior. In plus, poate fi utilizat la incalzire in pardoseala, oferindu-va confortul dorit in orice sezon.

Toate modelele de gresie stil parchet 20×120 cm pe care le comercializam sunt adecvate pentru spatiile exteriore, interioare, trafic intens si incalzire in pardoseala.

Vezi alte oferte cu gresie tip parchet sau mai jos

Gresie tip parchet la cel mai bun pret

Angel Company va pune la dispozitie acest model de gresie stil parchet 20×120 cm – Oak White – la cel mai bun pret de pe piata, astfel ca va puteti bucura de frumusetea si functionalitatea acestui produs fara a va depasi bugetul. Nu ratati sansa de a adauga un strop de eleganta si caldura in locuinta sau afacerea dumneavoastra, alegand aceasta gresie tip parchet alba de exceptie! Ce finisaj se alege la incalzirea in pardoseala?

Gresie stil parchet 20×120 cm seria Oak White. Angel Company. Gresie tip parchet alba, cea mai buna alegere.


Gresie stil parchet 20×120 cm culoare alba. Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!