Gresie imitatie piatra seria Cosmos

Gresie imitatie piatra Cosmos Calcare. Gresie Saime Ceramiche.Gresie imitatie piatra. Gresie portelanata seria Cosmos Calcare, dimensiune 30x60 cm

Gresie imitatie piatra Cosmos Calcare

Cod articol Cosmos Calcare
Dimensiune 30×60 cm.
Grosime 9 mm
Tehnologia GRESIE M IMP. COLORAT SM
Grad antialunecare R10-B
Rezistenta la inghet Da
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,26 mp/cutie
Disponibilitate Pe comanda
Pret cu TVA
Producator Saime Ceramiche
Trimitem mostre in toata tara Solicita o mostra din acest model.

 

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Gresie imitatie piatra Cosmos Calcare de la Saime

O gresie imitatie piatra Cosmos ce nu are nevoie de nicio prezentare. Design si calitate italiana la superlativ. Un ambient rustic, imbinat cu tehnologia moderna este cea mai buna alegere cand vine vorba de amenajarea spatiul interior sau exterior. Deosebit de dura (meseriasii stiu cat de greu se taie) aceasta gresie este colorata in toata masa.  Gresia portelanata este cea mai buna alegere inclusiv pentru incalzirea in pardoseala din punct de vedere al intretinerii, durabilitatii in timp si al costurilor de incalzire/racire. Avand suprafata usor structurata (gresie antiderapanta) acest model il poti folosi cu incredere la bai, bucatarii, terase interioare, terase exterioare si cam la orice spatiu unde este nevoie de o suprafata nealunecoasa.

Saime Ceramiche este unul dintre cei mai de top producatori de gresie portelanata din Italia. Pentru informatii si detalii suplimentare, inclusiv pentru suport tehnic ne puteti contacta si la telefon 0741994167.

 

Gresie imitatie piatra Cosmos Calcare. Angel Company. Cea mai buna alegere!


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni! Iti vor multumi!