Gresie incalzire pardoseala, OAK BLONDE 20×120 cm.

Gresie tip parchet stejar blond. CALITATEA 1. Pret imbatabil! 

Livram gresia in toata tara.

Gresie incalzire pardoseala OAK BLONDE 20x120 cm

Gresie incalzire pardoseala – OAK BLONDE – dimensiune 20×120 cm.

Descriere: gresie incalzire pardoseala – Oak Blonde
Pret si specificatii produs:
Cod articol OAK BLONDE
Dimensiune 20×120 cm.
Grosime 10 mm.
Disponibilitate stoc In stoc
Pret cu TVA 134,90  → 114,90 lei/mp – CALITATEA 1
Trimitem mostre in toata tara.
Adecvata incalzire in pardoseala Da
Gresie trafic intens PEI IV
Ambalaj 1,44 mp/cutie
Tehnologia PORTELANAT RECTIFICAT
Grad antialunecare R9
Rezistenta la inghet Da
Producator IDEA CERAMICA

Vezi AICI informatii transport

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model oriunde in tara, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara.

Gresie incalzire pardoseala seria OAK BLONDE – culoare stejar blond

Gresie incalzire pardoseala Oak Blonde (culoare stejar blond). Gresie cu cel mai bun raport calitate-pret. Idea Ceramica este unul dintre cei mai renumiti producatori de gresie portelanata  din Italia. Cu dimensiunea de 20×120 cm, seria OAK o puteti placa in orice spatiu. Acest model se produce in doua variante de finsaj. Finisaj mat (natural) si antiderapanta (outdoor) pentru exterior. La spatiile exterioare, indeosebi la cele neacoperite, recomandam varianta R11, deoarece suprafata gresiei R11 este antiderapanta. Acest model OAK BLONDE (culoare stejar blond) este adecvat la spatiile cu sisteme de incalzire in pardoseala, dar si la spatiile cu trafic intens indiferent ca sunt la exterior sau la interior. Pentru detalii sau suport tehnic, va rugam sa ne contactati. Telefon / WhatsApp 0741994167.

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam, inclusiv faianta, sunt produse in Italia, adecvate pentru interior, exterior, trafic intens si incalzire in pardoseala.

Vezi alte modele de gresie tip parchet mai jos

Gresie incalzire pardoseala Oak Blonde 20×120 cm. Gresie tip parchet culoare stejar blond rectificata. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Alegerea perfecta pentru incalzirea in pardoseala

Esti in cautarea unei solutii perfecte pentru incalzirea in pardoseala? Gresia tip parchet este alegerea potrivita. Design italian de exceptie, ce imita aspectul natural al lemnului de stejar blond, fiind potrivit pentru orice spatiu. Fie ca vorbim de baie, bucatarie, dormitor sau living, gresia portelanata este perfecta.
Daca esti in cautarea unei nuante deschise, avem pentru tine gresie stil parchet 20×120 cm de culoare alba. Este perfecta pentru a conferi luminozitate si eleganta spatiului tau.

Gresie tip parchet culoare stejar blond

Totodata, daca vrei o culoare a stejarului in casa ta, gresia tip parchet stejar cu dimensiunea de 20×120 cm poate nuanta mai mult spatiul, aducand caldura lemnului de stejar blond in casa ta.
Gresia incalzire pardoseala Oak Blonde produsa de Idea Ceramica este cea mai buna optiune raport calitate-pret. Cu o traditie in productia de gresie portelanata in Italia, Idea Ceramica te asigura de durabilitate si estetica. Si nu uita! Toate modelele noastre de gresie portelanata sunt adecvate pentru orice tip de spatiu, fie el de interior sau exterior, cu trafic intens sau cu sistem de incalzire in pardoseala. Ai nevoie de mai multe suport tehnic? Suna-ne la Telefon / WhatsApp 0741994167 si te vom ajuta cu placere!

Daca iti place un model de gresie inchisa la culoare il poti vedea AICI → Gresie tip parchet pentru incalzire in pardoseala.


Citeste acest articol despre incalzirea in pardoseala.