Gresie Exterior Italia

Gresie pentru Exterior Italia - Despre gresia portelanata

Gresie Exterior Italia

Daca cauti pe internet Gresie exterior Italia, la ora actuala se gasesc tot felul de modele si informatii care mai de care. Informatiile cu privire la gresie exterior italia (mai corect ar fi scris gresie de exterior italiana, dar nea’ Google se pare ca asa vrea) trebuiesc citite cu atentie si filtrate cat mai bine cu putinta. Pentru a fi cat mai bine informati, va rugam sa cititi randurile de mai jos.

Angel Company. Cea mai buna alegere. Telefon 0741994167. Email – suport-tehnic@gresieportelanata.ro

Ce se stie despre gresia portelanata si care este buna pentru exterior

Din pacate exista site-uri de profil (nu o sa le dau nume pentru a nu se gasi vreun „specialist” care sa se creada super inteligent) unde efectiv exista informatii eronate, contradictorii si chiar aberante. De exemplu: am citit ceva de genul …”gresia portelanata este de regula mai lucioasa” nimic mai fals. Gresia portelanata, de regula este mata, semi-mata sau chiar rugoasa. Cel mai probabil (cine stie pe unde a citit si „specialistul”) face referire la gresia glazurata, care este altceva, acea de regula este lucioasa. Voi reveni ulterior cu informatii si despre gresia glazurata.

Gresia portelanata lucioasa (polisata, lapata) este acea gresie care prin procedee exclusiv mecanice, din varianta naturala (mata) ajunge sa aibe suprafata lucioasa. Nu are nicio legatura cu gresia glazurata. Foarte multi producatori au modele de gresie in doua sau chiar trei variante de finisaj, mat (natural) lucios (lapat, lucido) sau ROC (rugos, structurat) folosit cu predilectie la spatiile exterioare. Varianta ROC este indicata pentru spatiile exterioare dar si la acele spatii unde suprafata pardoseli nu are voie sa alunece. Cum ar fi bucatariile, baile, camerele tehnice si garajele.

Vezi mai jos cateva modele ce se preteaza la terase exterioare si nu numai.

Gresia de exterior trebuie sa fie portelanata sau nu ?

„Gresia portelanata – se obtine dintr-un amestec de materii prime apropiate din punct de vedere al compozitiei de cel folosit la fabricarea articolelor sanitare. Produsul este aproape in totalitate vitrificat, prin urmare inabsorbant si cu inalte caracteristici mecanice.”

Sursă: www.angel-company.ro De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De la case private din zonele rezidentiale ale oraselor si pana la centrele comerciale, exista placari cu gresie portelanata. Ca este produsa in Italia sau in alte parti ale lumii, se stie foarte clar de majoritatea dintre noi ca gresia de exterior este un material rezistent la trafic si la pete. Montata corespunzator, conform specificatiilor date de producatori gresia portelanata poate dura zeci de ani fara a avea cea mai mica problema. Vezi aici un articol concludent in acest sens.

Recomandam (gresie exterior italia) gresia portelanata italiana la acele spatii unde conditiile de exploatare sunt severe. Cum ar fi spatiile industriale, spatiile publice (restaurante, hoteluri, piete publice, scoli, etc.) unde exista trafic intens.

Vezi mai jos cateva modele ce se preteaza la terase exterioare si nu numai.

Gresia de exterior – Rezistenta si intretinerea gresiei portelanate

Durabila, rezistenta la abraziune si la substantele chimice, gresia portelanata (gresie exterior italia) este cam unicul material ce poate fi folosit la orice ambient. Usor de curatat cu solutii si detergenti obisnuiti, gresia poate fi placata si in garaje, unde stim cu toti ca mai exista si pete de ulei si alte substante chimice de prin te miri ce aparate, scule sau utilaje dosite prin garaj. Recomandam gresia portelanata italiana deoarece se stie foarte clar ca este un material usor de intretinut, rezistent la sgariere si in cazul in care trebuie inlocuita o placa, doua, se poate face foarte repede si usor. Aici poti citi si alte articole de unde poti afla informatii utile.

Pentru informatii, intrebari si suport tehnic puteti sa ne contactati pe email sau la telefon 0741994167.

Gresie exterior italia. Cel mai bun material pentru finisaje exterioare si interioare. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Ai o intrebare sau nelamuri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.