OFERTE Gresie exterior, interior, tip parchet

OFERTELE LUNII ! Gresie exterior, interior, tip parchet.

Va propunem pentru proiectul Dumneavoastra gresia portelanata italiana produsa de fabrici de top cum ar fi: Saime, Opera, Pastorelli, Tuscania, Caesar sau Unicomstarker. Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru spatiile exteriore sau interiore. Deasemenea sunt pentru trafic intens si incalzire in pardoseala. Fie ca doriti o gresie de exterior, interior, gresie tip parchet sau imitatie piatra, suntem in masura sa va oferim cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra din modelul dorit oriunde in Romania, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Fjord 22×90 cm. Pret special.

Layers Cold 60×120 – Pret special.

Maison 30×60; 60×60 – Pret special.

Anima Graphite 75×150 cm.

Fabula 20×120 cm. – Pret redus!

Eternity Forest. Pret special.

  Intarsio 61×61 cm.

Evood Caesar Ceramiche – Pret special.

Layers Caesar Ceramiche – Pret redus.

E.motions T. Black 60×60 Pret redus!

Tile Verso 60×120 cm. – Pret special

 Luserna Bianco 30×60 cm- Pret redus!

Cele mai bune oferte de gresie exterior, interior, gresie imitatie parchet si incalzire pardoseala.

Angel Company, va prezinta pe aceasta pagina „OFERTELE LUNII” cele mai bune oferte de (Gresie exterior, interior, tip parchet) gresie portelanata italiana. Indiferent ca veti avea nevoie de cativa metri patrati sau cateva mii de metri patrati, Angel Company va acorda atentia cuvenita. Dupa cum ati observat, avem anumite modele cu preturi imbatabile, daca este sa comparam aceiasi clasa de calitate a gresiei pe care o comercializam. 

Incercam pe cat posibil ca stocurile de gresie pe care le detinem sa fie actualizate in permanenta. Dar la anumite modele de gresie portelanata (gresie exterior, interior, gresie tip parchet si incalzire pardoseala) scoase din productie de furnizorii nostri nu se mai pot face reaprovizionari. Pentru a fi la curent cu stocurile noastre va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau la telefon 0741994167 si mentionati care model va intereseaza.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

Oferta gresie exterior  |  Gresie interior  |  Gresie imitatie lemn. Angel Company. Lichidare stoc gresie portelanata.

 


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Share This: