OFERTE Gresie exterior, interior, tip parchet

OFERTELE LUNII ! Gresie exterior, interior, tip parchet.

Va propunem pentru proiectul Dumneavoastra gresia portelanata italiana produsa de fabrici de top cum ar fi: Saime, Opera, Pastorelli, Tuscania, Caesar sau Unicomstarker. Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru spatiile exteriore sau interiore. Deasemenea sunt pentru trafic intens si incalzire in pardoseala. Fie ca doriti o gresie de exterior, interior, gresie tip parchet sau imitatie piatra, suntem in masura sa va oferim cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala.

Oferim transportul gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra din modelul dorit oriunde in Romania, pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

E.motions Trendy Black – Pret special

  Join Glare 60×120 Pret redus

Hike Light 20×120 cm – Pret special.

Layers Cold 60×120 – Pret special

 Eternity Almond

Eternity Forest.

Eternity Multicolor

Evood Caesar Ceramiche – Pret special.

Layers Caesar Ceramiche – Pret redus.

Roxstones 30×60 cm.

Tile Verso 60×120 cm. – Pret special

Fabula 20×120 cm. – Pret special

Cele mai bune oferte de gresie exterior, interior, gresie imitatie parchet si incalzire pardoseala.

Angel Company, va prezinta pe aceasta pagina „OFERTELE LUNII” cele mai bune oferte de (Gresie exterior, interior, tip parchet) gresie portelanata. Indiferent ca veti avea nevoie de cativa metri patrati sau cateva mii de metri patrati, Angel Company va acorda atentia cuvenita. Dupa cum probabil ati observat, avem anumite > modele cu preturi promotionale la cantitati de paleti intregi sau la cantitati mai mici de un palet.

Incercam pe cat posibil ca stocurile de gresie pe care le detinem sa fie actualizate in permanenta. Dar la anumite modele de gresie portelanata (gresie exterior, interior, gresie tip parchet si incalzire pardoseala) scoase din productie de furnizorii nostri nu se mai pot face reaprovizionari. Pentru a fi la curent cu stocurile noastre va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau la telefon 0741994167 si mentionati care model va intereseaza.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos. ↓↓↓

Oferta gresie exterior  |  Gresie interior  |  Gresie imitatie lemn. Angel Company. Lichidare stoc gresie portelanata.

 


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: