Gresie Exterior Antiderapanta

Gresie Exterior Antiderapanta by ANGEL COMPANY

Gresie Exterior Antiderapanta – produsa exclusiv in Italia

Gresie Exterior Antiderapanta. In ziua de azi gasim tot felul de informatii cu privire la gresia de exterior, dar nu se prea pune accent pe informarea corecta si profesionista a clientului final. Pe site-uri si in magazine de profil se gasesc tot felul de modele de gresie de exterior cu dimensiuni si culori diverse. Dar din pacate, multe dintre aceste magazine si site-uri de profil nu ofera clientilor toate informatiile necesare pentru luarea unei decizii cat mai corecte cu putinta. Pentru a face cea mai buna alegere va sfatuim sa cititi randurile din articolul de mai jos.

Informatii suplimentare si/sau suport tehnic va putem oferi la Telefon/WhatsApp 0741994167.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, poti lasa un comentariu mai jos sau > aici.

Gresie exterior antiderapanta by Angel Company. Cea mai buna alegere!

Modele gresie exterior antiderapanta – Cea mai buna gresie de exterior

Cea mai buna gresie de exterior care este? Foarte multi clienti, care nu s-au informat temeinic inainte de a lua o decizie cu ce gresie vor placa spatiile exterioare, in special cele ne-acoperite, au ales gresia mai mult din punct de vedere estetic si mai putin din punct de vedere practic. Este foarte important ca atunci cand se ajunge la amenajarea teraselor si a spatiilor exterioare sa se tina cont de gradul de antialunecare al gresiei.

Gresie antiderapanta pentru terasa exterioara?

Gresie antiderapanta pentru terasa exterioara… sau nu!? In general gresia portelanata (cel putin gresia din Italia) este rezistenta la inghet. In acest caz, in teorie toate aceste modele gresie exterior se pot placa fara probleme la exterior. Dar, sa nu confundam o gresie portelanata (rezistenta la inghet) care aluneca cu o gresie antiderapanta.

Vezi mai jos cateva modele de gresie antiderapanta.

Gresia de exterior portelanata sau nu ?

„Gresia portelanata – se obtine dintr-un amestec de materii prime apropiate din punct de vedere al compozitiei de cel folosit la fabricarea articolelor sanitare. Produsul este aproape in totalitate vitrificat, prin urmare inabsorbant si cu inalte caracteristici mecanice.” Sursă: www.angel-company.ro

Indiferent ca vorbim de un spatiu interior sau exterior, in anumite cazuri se recomanda alegerea gresiei antiderapante. Este foarte adevarat ca depinde si locul unde va fi placata aceasta gresie, cum ar fi o baie, piscina, camera tehnica, etc.

Cartierele rezidentiale, spatiile comerciale si chiar cele industriale au zone unde suprafata pardoselii trebuie sa nu alunece. Placata corespunzator conform specificatiilor recomandate de producatori, gresia portelanata poate rezista zeci de ani fara probleme. Vezi aici un articol concludent in acest sens.

Unicul dezavantaj… ca sa zic asa, este faptul ca o gresie antiderapanta in functie de gradul de aderenta al gresiei se curata mai greu decat una lisa. Totul este, ca atunci cand va alegeti gresia sa tineti cont si de sfaturile specialistilor in domeniu. Citeste si alte articole aici despre gresia portelanata italiana.

Informatii suplimentare si/sau suport tehnic va putem oferi la Telefon/WhatsApp 0741994167, sau poti lasa un comentariu mai jos!

Gresie Exterior Antiderapanta – Modele gresie exterior – Cea mai buna gresie de exterior. Angel Company, cea mai buna alegere!

Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Gresie Exterior Antiderapanta.

Ai o intrebare sau nelamuri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.