Gresie exterior antiderapanta Arenite

Gresie exterior antiderapanta ARENITE FOREST.

Gresie exterior antiderapanta Arenite Ceramica Opera

Gresie exterior antiderapanta ARENITE FOREST

Cod articol Arenite Forest.
Dimensiune 30 x 60 cm
Grosime 9 mm
Disponibilitate Lipsa stoc
Grad antialunecare R11
Rezistenta la inghet. Da
Adecvata incalzire in pardoseala. Da
Gresie trafic intens. PEI IV
Ambalaj 1,08 mp/cutie
Tehnologia PORCELLANATO DIGITALE.
Pret cu TVA La cerere
Producator Opera Grup
Trimitem mostre in toata tara Solicita o mostra din acest model.

 

Transport Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult >

La cerere, va putem trimite o mostra din acest model pentru a vedea fizic gresia pe care o veti cumpara. Solicita o mostra de gresie aici.

Gresie pentru exterior antialunecare Arenite Forest

De o frumusete aparte, acest model Arenite Forest 30×60 cm cu suprafata antialunecare R11 se poate monta la exterior sau la interior. Bineinteles, aceasta gresie de exterior se poate monta si acolo unde suprafetele nu au voie sa alunece. Pentru bai, bucatarii si spatiile unde exista riscul de alunecare trebuie folosita gresia antiderapanta. Indiferent ca este un spatiu comercial sau rezidential acest model este ideal. Designul si calitatea italiana de la Ceramica Opera cu siguranta face cea mai buna alegere. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati le telefon 0741994167

Angel Company va pune la dispozitie toate informatiile tehnice si materialele necesare pentru a alege o gresie de exterior de cea mai buna calitate. Livrarile in tara se fac de obicei in cca 2-3 zile lucratoare. Va rugam sa ne contactati pentru a stii daca avem stocuri suficiente pentru proiectul dumneavoastra. De regula, daca nu il avem pe stoc, cam orice model de la Ceramica Opera se aduce in cca 10 – 15 zile lucratoare. Vezi toate modelele aici > gresie de exterior.

GRESIE EXTERIOR ANTIDERAPANTA.⭐ Acest model de gresie antiderapanta este potrivit si la interior, cum ar fi bucatariile, baile sau spatiile comerciale. ✅ LIVRAM GRESIE in toata tara.

 

Gresie exterior antiderapanta. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!