Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala

Gresia portelanata la incalzirea in pardosealaGresia portelanata la incalzirea in pardoseala.

In ultima perioada tot mai multi opteaza pentru gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Confortul oferit de incalzirea in pardoseala este net superior sistemului clasic pe calorifere. Sistemul de incalzire prin pardoseala este solutia ideala pentru cei care au gust estetic, nu agreaza radiatoarele traditionale si mai presus de toate, doresc sa economiseasca bani pe termen lung. In acelasi timp, podeaua radianta garanteaza confortul termic al intregii case.

Una dintre intrebarile cele mai frecvente, atunci cand dorim gresia portelanata la incalzirea in pardoseala, este cea legată de alegerea gresiei pe care urmează sa o placam. Care este cel mai bun material si mai ales compatibil cu incalzirea prin pardoseală radianta? Nu exista limite în alegerea materialelor de acoperire, dar, corect este sa se ia în considerare anumiti factori, cum ar fi rezistenta termica peste valoarea de 0,15 m2K/W si bineinteles pretul final la care se ajunge. Transmiterea caldurii variaza în functie de doi factori: grosimea materialului si conductivitatea termica a acestuia. Cu cat grosimea pardoselii este mai scazuta, cu atat conductivitatea termica va fi mai mare, prin urmare, capacitatea de a transmite caldura prin materialul cu care este acoperita este mai mare.   Cateva informatii utile poti citi si aici.

 

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala.

Cu o inertie termica ridicata, materialul ideal pentru a fi placat la incalzirea in pardoseala este fara indoiala gresia portelanata. Gresia este subtire, cativa milimetri (in general pana in 10 mm), si permite caldurii sa se difuzeze intr-un mod constant si omogen. De ce ar trebui sa instalati un sistem de incalzire prin pardoseala? Este una dintre cele mai frecvente intrebări inainte de a face această alegere importanta. Raspunsul este simplu si imediat: pentru confort si bunastare. Aceasta este solutia ideala, deoarece caldura este transmisa uniform si constant in toata casa. Daca avem calorifere in casa, stim ca acest lucru nu se intampla. Aerul cald nu este distribuit în mod egal în toate incaperile si trebuie sa ridicati temperatura pentru a va simti mai confortabil.

Cui nu-i place sa vina acasa dupa o zi de lucru si sa gaseasca un mediu cald si primitor? In ultimii ani, tot mai multe familii au adoptat gresia portelanata la incalzirea in pardoseala ca sistem ideal pentru a-si face casa si modul de viata cat mai confortabil. Desigur, inainte de a face aceasta alegere, fiind o investitie pe termen lung, trebuie sa va documentati temeinic in privinta materialelor pe care le veti folosi.  Cateva informatii utile poti citi si aici.

In concluzie, gresia portelanata este o optiune demna de luat in seama, deoarece este mai ieftina, (in comparatie cu lemnul) practica, usor de intretinut si nu in ultimul rand veti economisii energie termica si bani pe termen lung.

Pentru detalii si/sau informatii cu privire la gresia portelanata la incalzirea in pardoseala, va rugam sa ne contactati la telefon: 0741994167.

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

 

Share This:

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *