Gresia portelanata la incalzirea prin pardoseala.

Tot mai multi opteaza pentru gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Confortul oferit de incalzirea in pardoseala unde se foloseste gresie portelanata, este net superior sistemului clasic pe calorifere. Sistemul de incalzire prin pardoseala este solutia ideala pentru cei care au gust estetic, nu agreaza radiatoarele traditionale si mai presus de toate, doresc sa economiseasca bani pe termen lung. Podeaua radianta garanteaza confortul termic al intregii case. Beneficiile oferite de acest sistem sunt incontestabile, avand confortul termic superior sistemului traditional. O podea radianta nu doar ca asigura un ambient placut si uniform in intreaga locuinta, dar aduce si un aspect estetic deosebit.

Este gresia portelanata adecvata la incalzirea in pardoseala?

Una dintre intrebarile cele mai frecvente, atunci cand dorim gresia portelanata la incalzirea in pardoseala, este cea legată de alegerea gresiei pe care urmează sa o placam. Care este cel mai bun material si mai ales compatibil cu incalzirea prin pardoseala radianta? Nu exista limite în alegerea materialelor de acoperire a unei pardoseli incalzite. Dar, corect este sa se ia în considerare anumiti factori, cum ar fi rezistenta termica. Nu recomandam materiale cu rezistenta termica peste valoarea de 0,15 m2K/W. Transmiterea caldurii variaza în functie de doi factori: grosimea materialului si conductivitatea termica a acestuia. Cu cat grosimea pardoselii este mai scazuta, cu atat conductivitatea termica va fi mai mare, prin urmare, capacitatea de a transmite caldura prin materialul cu care este acoperita este mai mare.

VEZI mai jos cateva modele de gresie portelanata pe care le comercializam.

De ce este gresia portelanata adecvata la incalzirea in pardoseala

Cu inertie termica ridicata, materialul ideal la incalzirea in pardoseala este fara indoiala gresia portelanata. Gresia este subtire, cativa milimetri (in general pana in 10 mm), si permite caldurii sa radieze intr-un mod constant si omogen. De ce ar trebui sa instalati un sistem de incalzire prin pardoseala? Este una dintre cele mai frecvente intrebări inainte de a face această alegere importanta. Raspunsul este simplu si imediat: pentru confort si bunastare. Aceasta este solutia ideala, deoarece caldura este transmisa uniform si constant in toata casa. Daca aveti calorifere in casa, stiti ca acest lucru nu se intampla. Aerul cald nu este distribuit egal în toate incaperile si trebuie ridicata temperatura pentru a va simti confortabil.

VEZI mai jos cateva modele de gresie portelanata pe care le comercializam.

Livram gresia in toata tara.

Trimitem mostre de gresie in toata tara.

Gresie pentru incalzire in pardoseala, intre moft si necesitate

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala a devenit o necesitate. Cui nu-i place sa vina acasa dupa o zi de lucru si sa gaseasca un mediu cald si primitor? In ultimii ani, tot mai multe familii au adoptat gresia portelanata la incalzirea in pardoseala ca sistem ideal pentru a-si face casa si modul de viata cat mai confortabil. Desigur, inainte de a face aceasta alegere, fiind o investitie pe termen lung, trebuie sa va documentati temeinic in privinta materialelor pe care le veti folosi.

In concluzie, gresia portelanata si la interior este o optiune demna de luat in seama, deoarece este accesibila ca pret, practica, usor de intretinut si nu in ultimul rand veti economisii energie termica si bani pe termen lung.

Ce aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Suntem in masura sa va ajutam in a alege cea mai buna gresie pentru incalzirea in pardoseala. Experienta noastra in domeniu de peste 15 ani este atuul principal.

Nu ai gasit informatiile dorite ? Vezi pagina despre gresia portelanata.

Pentru detalii, informatii si suport tehnic, va rugam sa ne contactati la telefon / whatsapp 0741994167.

Daca ai intrebari sau nelamuriri lasa un comentariu aici sau mai jos la sfarsitul paginii.

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Angel Company.

Vezi care este → Cea mai buna gresie tip parchet.


Distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

6 comentarii

 • Dobre Carmen

  Buna ziua,
  Am incalzire in pardoseala si am pus deasupra gresie portelanata italiana dar niciodata nu este calda.
  Normal, atunci cand merge centrala, gresia nu trebuie sa se simta calda la picioare ?

  • Buna ziua

   Centrala functioneaza incontinu pana ajunge la temperatura setata, doar atunci simtiti ca gresia portelanata italiana este calda in comparatie cu mediul ambient din incapere. Dupa ce s-a atins temperatura setata pe termostat, senzorul da comanda la centrala doar cand diferenta (sunt termostate cu sensibilitatea de 0,4°C) este de cca ±1 ºC. Este clar ca nu aveti cum sa va dati seama cand scade sau creste temperatura gresiei cu 1 ºC.
   Aici este de discutat putin mai mult. Daca aveti izolatia casei bine facuta, este normal ca pardoseaua sa para rece. Luati un termometru si vedeti ce temperatura are gresia la suprafata ei. Daca aveti reglata temperatura la 22°C si pardoseaua are 24°C – 25°C este perfect.
   Daca casa este izolata corespunzator si instalatia este facuta cum trebuie, diferenta dintre temperatura ambientala si pardosea nu are voie sa fie mai mare de 3-4 grade.
   Daca intr-o incapere aveti setata temperatura ambientala pe 22 grade si simtiti pardoseala calda, atunci aveti o problema. Inseamna ca o mare parte din caldura ambientala se pierde prin pereti, geamuri si tavan.
   Cu stima, Angel Adrian E.

 • ANGEL ADRIAN EFTIMIE

  Buna ziua

  Conform datelor pe care le detin, conductibilitatea termica este de 1,3 – W/(m-K) si capacitatea termica este de 840 – J/(kg-K).
  Sursa: http://www.poroton.it/user/articoli/N58/Termofisica1/Termofisica1.aspx

  O zi frumoasa va doresc.

 • MIRCEA CONSTANTIN

  Ce coeficient de conductibilitre termica are gresia ? Va multumesc M. C.

 • Mihaela M

  Buna ziua! La încălzirea in pardoseala, gresia se montează cu rosturi? As fi interesată de gresia tip parchet, dar nu sunt convinsă de estetica acesteia dacă e montata cu rosturi, precum nici de utilitatea tehnica a acesteia dacă e montata fără rosturi

  • ANGEL ADRIAN EFTIMIE

   Buna ziua. Toti producatorii italieni de gresie portelanata recomanda un rost de minim 2 mm la incalzirea in pardoseala. Un rost aplicat corespunzator si la culoarea potrivita placii ceramice nu poate sa strice. Cu stima Angel Adrian E.

Ai o intrebare sau nelamuri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.