Gradul de antialunecare al gresiei portelanate.

Gradul de antialunecare al gresiei portelanateGradul de antialunecare al gresiei portelanate.

Gradul de antialunecare al gresiei este indicat cu litera “R” si are o valoare cuprinsa intre 9 si 13. Aceasta valoare indica priza (adrerenta) la suprafata gresiei portelanate in functie de destinatia acesteia. In general la interior cu exceptia bailor, bucatariilor, garaje si spatii unde se foloseste apa sau lichide care pot sa ajunga pe suprafata gresiei, se foloseste “R9”. La exterior se recomanda gresia cu grad ridicat de aderenta R11 sau R12. Mai ales daca vorbim de terase, alei, balcoane, etc. neacoperite. Daca sunt spatii acoperite se pot monta si gresiile cu grad de aderenta R10, dar este undeva la limita. Mai jos aveti cateva informatii care va pot ajuta la alegerea optima a gresiei pe care o veti achizitiona, in functie de proiectul dumneavoastra..

 

Gradul de antialunecare al gresiei portelanate.

R9: indica o aderenta normala, deci este pentru interioare cu  trafic normal.

R10: indica o aderenta medie. Ideal pentru garaj, bucatarie, bai, dusuri, spalatorii.

R11: indica o aderenta ridicata. Se recomanda pentru suprafetele unde exista apa si/sau noroi, terase, alei, garaje, balcoane, etc.

R12: indica o aderenta foarte ridicata. Sunt recomandate pentru  pardoselile din laboratoare alimentare, industrie si locuri unde se folosesc grasimi alimentare, spatii unde pot exista substante alunecoase cum ar fi parcarile auto.

R13: aderenta extrema. Sunt pardoseli foarte rugoase. Aceste pardoseli sunt ideale pentru medii în care există cantități mari de substanțe grase sau alunecoase.

Acum, ca stim cum sunt clasificate pardoselile placate cu gresie portelanata, în functie de coeficientul de aderenta, putem alege cea mai buna varianta.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Telefon 0741994167.

Nu ai gasit informatiile pe care le cauti ?… Citeste in continuare Despre gresia portelanata.

 

Produsele si serviciile noastre le gasesti dand Click pe imaginile de mai jos.

Gradul de antialunecare al gresiei portelanate. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Ai nelamuriri? Lasa un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *