Ce stim despre taiere montaj gresie portelanata

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala.

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala Angel Company

 

In ultima perioada tot mai multi opteaza pentru gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Confortul oferit de incalzirea in pardoseala este net superior sistemului clasic pe calorifere. Sistemul de incalzire prin pardoseala este solutia ideala pentru cei care au gust estetic, nu agreaza radiatoarele traditionale si mai presus de toate… Citeste mai mult.

 

Ce gresie alegem la exterior?

Ce gresie alegem la exterior Angel Company
In randurile ce urmeaza aveti cateva informatii, care in opinia mea va pot ajuta sa alegeti cea mai buna gresie pentru proiectul dumneavoastra. Ce gresie alegem la exterior? O intrebare la care comerciantii si meseriasii ar trebui sa dea un raspuns avizat. … Citeste mai mult.

 

 

Cum alegem o gresie portelanata

cum aleg gresia portelanata


Gresia portelanata
se alege in functie de destinatia aleasa (interior, exterior, spatiu comercial, rezidential, industrial, etc.) in functie de ambientul din care va face parte si nu in ultimul rand se va tine cont de gradul de rugozitate (grad antialunecare) si rezistenta la trafic intens… Citeste mai mult.

 

 

Montajul placilor de gresie

montaj gresie portelanata cu Proleveling System

 

Montajul gresiei portelanate se va face doar cu adezivi de calitate, profesionali si adecvati placilor ceramice portelanate pentru care au fost conceputi. Foarte multi „meseriasi” si „vanzatori” nu dau doi bani pe clientul final care din pacate nu stie ce trebuie sa cumpere pentru a amenaja spatiul dorit… Citeste mai mult.

 

 

Taiere si prelucrare gresie

Prelucrare, taiere gresie portelanata, efectuare plinte

 

Gresia portelanata fiind o ceramica foarte dura necesita scule si utilaje profesionale pentru a fi taiata/prelucrata. Taierea gresiei portelanate se face cu discuri diamantate profesionale pentru a nu deteriora suprafata gresiei… Citeste mai mult.

 

 

 

Gresie portelanata cu rosturi?

urat-mirositor-inestetic-gresie-fara-rost

 

Gresia portelanata o rostuim (chituim) sau nu?… este o intrebare la care majoritatea nu stiu sa dea un raspuns concret. Daca vorbim de clientii finali acestia pe buna dreptate nu prea au de unde sa stie, dar daca vorbim de vanzatori… sau mai rau de meseriasi, acestia din urma ar trebui sa stie ca placarea (indeosebi cea orizontala) cu gresie portelanata trebuie facuta cu rosturi de minim 2 mm… Citeste mai mult.

 

 

Ce este incalzirea prin pardoseala?

Ce este incalzirea prin pardoseala?

 

Incalzirea prin pardoseala poate fi subdivizata in trei categorii, in functie de mediul care radiaza caldura sau de tipul instalarii… Citeste mai mult.

  • Sisteme de incalzire centrala conventionale
  • Sisteme de incalzire cu aer
  • Sisteme radiante

 

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala...?

 

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresie portelanata sau parchet?

Raspunsul este, da, se pot folosi ambele tipuri de material cu mentiunea ca trebuie sa fii foarte bine informat inainte de a lua o decizie in acest sens. In ultimi ani tot mai multe locuinte (si nu numai) sunt construite cu sisteme de incalzire in pardoseala… Citeste mai mult.

 

 

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

Cum alegem o gresie portelanata? Gresie portelanata cu rosturi? Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Ce gresie alegem la exterior?

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: