Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala

Gresia portelanata la incalzirea in pardosealaGresia portelanata la incalzirea in pardoseala.

In ultima perioada tot mai multi opteaza pentru gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Confortul oferit de incalzirea in pardoseala este net superior sistemului clasic pe calorifere. Sistemul de incalzire prin pardoseala este solutia ideala pentru cei care au gust estetic, nu agreaza radiatoarele traditionale si mai presus de toate, doresc sa economiseasca bani pe termen lung. In acelasi timp, podeaua radianta garanteaza confortul termic al intregii case.

Una dintre intrebarile cele mai frecvente, atunci cand dorim gresia portelanata la incalzirea in pardoseala, este cea legată de alegerea gresiei pe care urmează sa o placam. Care este cel mai bun material si mai ales compatibil cu incalzirea prin pardoseală radianta? Nu exista limite în alegerea materialelor de acoperire, dar, corect este sa se ia în considerare anumiti factori, cum ar fi rezistenta termica peste valoarea de 0,15 m2K/W si bineinteles pretul final la care se ajunge. Transmiterea caldurii variaza în functie de doi factori: grosimea materialului si conductivitatea termica a acestuia. Cu cat grosimea pardoselii este mai scazuta, cu atat conductivitatea termica va fi mai mare, prin urmare, capacitatea de a transmite caldura prin materialul cu care este acoperita este mai mare.   Cateva informatii utile poti citi si aici.

 

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala.

Cu o inertie termica ridicata, materialul ideal pentru a fi placat la incalzirea in pardoseala este fara indoiala gresia portelanata. Gresia este subtire, cativa milimetri (in general pana in 10 mm), si permite caldurii sa se difuzeze intr-un mod constant si omogen. De ce ar trebui sa instalati un sistem de incalzire prin pardoseala? Este una dintre cele mai frecvente intrebări inainte de a face această alegere importanta. Raspunsul este simplu si imediat: pentru confort si bunastare. Aceasta este solutia ideala, deoarece caldura este transmisa uniform si constant in toata casa. Daca avem calorifere in casa, stim ca acest lucru nu se intampla. Aerul cald nu este distribuit în mod egal în toate incaperile si trebuie sa ridicati temperatura pentru a va simti mai confortabil.

Cui nu-i place sa vina acasa dupa o zi de lucru si sa gaseasca un mediu cald si primitor? In ultimii ani, tot mai multe familii au adoptat gresia portelanata la incalzirea in pardoseala ca sistem ideal pentru a-si face casa si modul de viata cat mai confortabil. Desigur, inainte de a face aceasta alegere, fiind o investitie pe termen lung, trebuie sa va documentati temeinic in privinta materialelor pe care le veti folosi.  Cateva informatii utile poti citi si aici.

In concluzie, gresia portelanata este o optiune demna de luat in seama, deoarece este mai ieftina, (in comparatie cu lemnul) practica, usor de intretinut si nu in ultimul rand veti economisii energie termica si bani pe termen lung.

Pentru detalii si/sau informatii cu privire la gresia portelanata la incalzirea in pardoseala, va rugam sa ne contactati la telefon: 0741994167.

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

Gresia portelanata la incalzirea in pardoseala. Angel Company. Cea mai buna alegere!

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

 

Share This:

Gradul de antialunecare al gresiei portelanate.

Gradul de antialunecare al gresiei portelanateGradul de antialunecare al gresiei portelanate.

Gradul de antialunecare al gresiei este indicat cu litera “R” si are o valoare cuprinsa intre 9 si 13. Aceasta valoare indica priza (adrerenta) la suprafata gresiei portelanate in functie de destinatia acesteia. In general la interior cu exceptia bailor, bucatariilor, garaje si spatii unde se foloseste apa sau lichide care pot sa ajunga pe suprafata gresiei, se foloseste “R9”. La exterior se recomanda gresia cu grad ridicat de aderenta R11 sau R12. Mai ales daca vorbim de terase, alei, balcoane, etc. neacoperite. Daca sunt spatii acoperite se pot monta si gresiile cu grad de aderenta R10, dar este undeva la limita. Mai jos aveti cateva informatii care va pot ajuta la alegerea optima a gresiei pe care o veti achizitiona, in functie de proiectul dumneavoastra..

 

Gradul de antialunecare al gresiei portelanate.

R9: indica o aderenta normala, deci este pentru interioare cu  trafic normal.

R10: indica o aderenta medie. Ideal pentru garaj, bucatarie, bai, dusuri, spalatorii.

R11: indica o aderenta ridicata. Se recomanda pentru suprafetele unde exista apa si/sau noroi, terase, alei, garaje, balcoane, etc.

R12: indica o aderenta foarte ridicata. Sunt recomandate pentru  pardoselile din laboratoare alimentare, industrie si locuri unde se folosesc grasimi alimentare, spatii unde pot exista substante alunecoase cum ar fi parcarile auto.

R13: aderenta extrema. Sunt pardoseli foarte rugoase. Aceste pardoseli sunt ideale pentru medii în care există cantități mari de substanțe grase sau alunecoase.

Acum, ca stim cum sunt clasificate pardoselile placate cu gresie portelanata, în functie de coeficientul de aderenta, putem alege cea mai buna varianta.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Telefon 0741994167.

Nu ai gasit informatiile pe care le cauti ?… Citeste in continuare Despre gresia portelanata.

 

Produsele si serviciile noastre le gasesti dand Click pe imaginile de mai jos.

Gradul de antialunecare al gresiei portelanate. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Ce gresie alegem la exterior?

Ce gresie alegem la exterior Angel CompanyCe gresie alegem la exterior?

In randurile ce urmeaza aveti cateva informatii, care in opinia mea va pot ajuta sa alegeti cea mai buna gresie pentru proiectul dumneavoastra. Ce gresie alegem la exterior? O intrebare la care comerciantii si meseriasii ar trebui sa dea un raspuns avizat. Din pacate, exista tot felul de meseriasi, comercianti, site-uri si bloguri care, in loc sa te ajute, mai mult te incurca in a gasii raspunsuri relevante. Ca sa nu mai spun ca exista si site-uri de „specialitate” unde gasesti informatii confuze si contradictorii.

Ce gresie alegem la exterior?…care este mai indicata?

Daca aveti de placat o terasa sau o alee descoperita, atunci trebuie neaparat sa va orientati spre o gresie portelanata de calitate cu suprafata antiderapanta de minim R11. Daca vorbim de o terasa acoperita va puteti orienta si catre una R10. Gradul de aderenta al unei gresii este data de suprafata acesteia. Vezi aici Gradul de antialunecare al gresiei portelanate.

Ce gresie alegem la exterior?…care sunt optiunile mele?

Cu cat suprafata gresiei este mai rugoasa, cu atat si aderenta acestea este mai mare. Desi o gresie antiderapanta (vezi aici un model deosebit) se va curata ceva mai greu decat una lisa, este foarte clar ca vom alege una pe care sa nu alunecam atunci cand apa ajunge pe suprafata acesteia. Pe piata din Romania, in general, se gaseste (in stocurile comerciantilor) gresie cu gradul de aderenta R9, R10 si mai putin R11 sau R12. Gresia R9 este cea mai alunecoasa si nu este indicata in spatii umede cum ar fi baia, bucataria, spalatorii si nici la spatiile exterioare, fie acestea si acoperite, deoarece ploaia sau zapada poate sa ajunga pe suprafata acesteia. Pentru exterior veti opta pentru o gresie antidreapanta cu un coeficient de antialunecare R10, R11 sau R12.  Vezi aici cateva modele de Gresie de exterior.

Ce gresie alegem si cat de usor se curata?

Gresia portelanata R9 se curata f. usor cu o laveta sau un mop cat se poate de banal. Cea R10 se curata relativ usor, in acest caz se poate spala cu o laveta sau cu un mop dar trebuiesc folositi detergenti de buna calitate. La gresiile R11 trebuie folosite perii care pot spala cu usurinta suprafata si bineinteles tot cu detergenti de calitate. La R12 si in special la R13 lucrurile se complica putin, deoarece suprafata gresiei este foarte rugoasa. In acest caz, in general spalarea se face cu jet de apa calda si solutii speciale de curatat. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Telefon 0741994167.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Ce gresie alegem la exterior? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Gresie portelanata sau parchet?

Raspunsul este, da, se pot folosi ambele tipuri de material cu mentiunea ca trebuie sa fii foarte bine informat inainte de a lua o decizie in acest sens. In ultimi ani tot mai multe locuinte (si nu numai) sunt construite cu sisteme de incalzire in pardoseala. Pardoselile incalzite au avantajul de a distribui caldura uniform pe toata suprafata incaperii unde este montata. In felul aceasta confortul este net superior incalzirii clasice.

Sa revenim la intrebarea… Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In multe discutii vazute pe forumuri si pe site-uri (care se vor de specialitate) de profil am vazut afirmatii de genul ca, incalzirea in pardoseala nu ar merge cu parchetul. Nu este adevarat acest lucru, dar este foarte important ca beneficiarul sa fie bine informat. Clientul trebuie sa stie despre ce este vorba cand alege genul de finisaj al pardoselii incalzite.

Lemnul este un material nobil si frumos (inclusiv eu il apreciez foarte mult) dar sa nu uitam ca este un material izolant termic, mult mai sensibil (diferentele de temperatura si umiditatea in special, il degradeaza) si mai greu de intretinut decat gresia portelanata. Acum, trebuie spus ca, pentru a incalzii o locuinta placata cu gresie portelanata cheltuielile cu incalzirea in pardoseala vor fi semnificativ mai mici. Daca bugetul familiei tale permite cheltuieli si cu 30-40% mai mari la incalzire, nici o problema, atunci vei lua in calcul varianta lemnului. Daca nu, eu zic sa mai cantaresti decizia pe care o vei lua cu privinta la incalzirea in pardoseala.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala?

In concluzie, gresia portelanata (in opinia mea) este cea mai potrivita alegere. Nu trebuie tratata ulterior cu niciun fel de solutii. Desigur, nici nu trebuie sa fim atenti tot timpul sa nu o zgariem, sa nu o udam excesiv si atenti la gradul de umiditate din locuinta. Costuri de achizitie mai mici in comparatie cu un parchet de calitate. Costuri pentru intretinere ulterioara zero, cheltuieli pentru curatenie mai mici. Durabilitate in timp superioara lemnului, conductibilitate si inertie termica net superioara lemnului. Nu mai vorbim de faptul ca, daca din nefericire ti se inunda parchetul poti sa il scoti afara si sa il arunci. Pentru informatii si/sau suport tehnic nu ezita sa ne contactezi. Telefon 0741.994.167.

Materiale premium necesare pentru incalzire in pardoseala le gasesti la partenerii nostri  aici.

Vezi aici „gresie tip parchet”    sau   aici „gresie incalzire pardoseala”

 

Nu ai gasit ceea ce cauti ? Acceseaza linkurile de mai jos. ↓↓↓

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardoseala? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol sa il vada si prieteni tai!

Share This:

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

In ultimii ani, din ce in ce mai mult se foloseste gresia portelanata. De ce gresie portelanata Italiana? Mult mai rezistenta decat majoritatea materialeor pentru finisaje, cu o rezistenta net superioara impotriva petelor, gresia portelanata italiana devine o optiune deloc de neglijat. Daca acum 20 de ani era o o ceramica pe care nu multi si-o permiteau, azi, grazie tehnologiei moderne, gresia portelanata este cam cea mai buna optiune pe care o poti avea.

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

Daca vorbim de tehnologie, la ora actuala marii producatori duc o lupta acerba in a acapara cat mai mult din cota de piata. Investind sute de milioane de euro in linii de productie noi, marii producatori de gresie portelanata se axeaza foarte mult pe gresia imitatie lemn sau imitatie piatra. Ar mai fi de spus si faptul ca, la pardoselile incalzite tot gresia portelanata este cea mai buna optiune in comparatie cu alte materiale. Cateva modele de gresie portelanata italiana le poti vedea aici.

Vezi aici „gresie tip parchet” sau aici „gresie de exterior”

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand si linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

De ce Gresie Portelanata Italiana ?De ce Gresie Portelanata? Cand alegeti gresia de exterior este important sa fiti informati. Gresia portelanata este adecvata pentru exterioare si trafic intens. Angel Company

Sursă: www.angel-company.ro De ce Gresie Portelanata Italiana ?

 

De ce Gresie Portelanata? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Incalzirea prin pardoseala?

Produse si servicii de la Angel Company.Ce finisaj aleg pentru incalzirea in pardosealaIncalzirea prin pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este varianta cea mai comuna de incalzire radianta. La randul sau, incalzirea prin pardoseala poate fi subdivizata in functie de mediul care radiaza caldura sau de tipul instalarii.

Tipuri de sisteme de incalzire

  • Sisteme de incalzire centrala conventionale
  • Sisteme de incalzire cu aer
  • Sisteme radiante

Incalzirea prin pardoseala

Desii sunt voci, ce afirma ca incalzirea prin pardoseala ridica praful din incapere, nimic mai fals. Pardoselile incalzite in general sunt lasate neacoperite, de covoare, carpete, covorase si mai stiu eu ce…de acest gen.

Este normal, ca o gresie peste incalzirea in pardoseala sa o lasi cat mai mult (o cureti cu un simplu mop umed) descoperita, pentru a beneficia la maximum de randamentul caldurii radiate de pardoseala. In primul rand o gresie portelanata sau alte materiale compatibile cu incalzirea prin pardoseala se curata mult mai usor decat un covor textil imbibat de praf.

Oricat ai aspira un covor textil, la o simpla deschidere a unei usi sau al unui geam, praful se va ridica. Deci, nu va lasati influientati de carcotelile unuia si ale altuia…si ca o gluma mai „nesarata” Puneti mana si stergeti praful mai des! Bine inteles, afirmatia din urma este o gluma mai rautacioasa si luati-o ca atare.

Pentru informatii si detalii tehnice va rugam sa ne contactati. Telefon 0741994167.

Informatii si materiale premium pentru incalzire in pardoseala le gasesti si la partenerii nostri www.aseta.ro/

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Incalzirea prin pardoseala. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Gresie portelanata cu rosturi?

Gresie portelanata cu rosturi Angel Company

Gresie portelanata cu rosturi?… sau lucrare “fara rost” ? O chituim sau o lasam …”balta”

Gresia portelanata o rostuim (chituim) sau nu?… este o intrebare la care majoritatea nu stiu sa dea un raspuns concret. Daca vorbim de clientii finali acestia pe buna dreptate nu prea au de unde sa stie, dar daca vorbim de vanzatori… sau mai rau, de meseriasi, acestia din urma ar trebui sa stie ca placarea (indeosebi cea orizontala) cu gresie portelanata trebuie facuta cu rosturi. Tare vreau sa stiu cum sigilezi un rost ramas intre doua placi de gresie care sunt lipite una de alta, mai ales la exterior unde apa cu siguranta va intra sub placile ceramice.

Gresie portelanata cu rosturi?… sau lucrare “fara rost” ? O chituim sau o lasam …”balta”

Inclusiv la spatiile interioare, sigilarea spatiului dintre placile de gresie se va sigila. La placarile interioare se chituieste in primul rand pentru igiena spatiului si dupa aceea din punct de vedere estetic. Imaginati-va ca… in bucatarie nu aveti sigilate rosturile gresiei si scapati resturi de mancare, bautura si ce-o mai fi. Tare as vrea sa vad dupa un an/doi ce miros “imbietor” veti avea in acea bucatarie sau tare as vrea sa vad cum veti reusi sa curtatati/dezinfectati spatiul acela mic ramas intre placile de gresie. Indiferent de calitatea gresiei si chiar daca este perfect rectificata, un rost de cateva zecimi de mm tot ramane intre placi. Deci, este imposibil ca acel spatiu sa poata fi sigilat corespunzator. In privinta pardoselilor incalzite este si mai si… aici este absolut obligatoriu rosturile de minim 2 mm. Toti producatorii de gresie din Italia recomanda la incalzirea in pardoseala rosturile de minim 2 mm. Deci, trebuie gresie portelanata cu rosturi sau nu? Cateva articole utile le poti citi si aici.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Gresie portelanata cu rosturi Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This:

Taierea gresiei portelanate

Taierea gresiei portelanate

Gresia portelanata fiind o ceramica foarte dura necesita scule si utilaje profesionale pentru a fi taiata/prelucrata. Taierea gresiei portelanate se face cu discuri diamantate profesionale pentru un randament maxim si pentru a nu deteriora suprafata gresiei.

Gresia portelanata se obtine dintr-un mix de materii prime din care se produc si articolele sanitare. Produsul final devenind inabsorbant cu înalte caracteristici mecanice. Daca se folosesc discuri slabe calitativ gresia se va ciobi sau mai rau, se va sparge. Ideale sunt discurile diamantate cu coroana continua pentru a taia cat mai precis si perfect cu putinta.

Informatii suplimentare la tel. 0741.994.167; e-mail: suport-tehnic@angel-company.ro

next (1) Mergi inapoi

 

Share This:

Montajul placilor de gresie

Montajul gresiei portelanate

Montajul gresiei portelanateMontajul gresiei portelanate se va face doar cu adezivi de calitate, profesionali si adecvati placilor ceramice portelanate pentru care au fost conceputi. Foarte multi „meseriasi” si „vanzatori” nu dau doi bani pe clientul final care din pacate nu stie ce trebuie sa cumpere pentru a amenaja spatiul dorit. Mai exista si ”meseriasul GICA” care le stie pe toate… citeste mai mult aici

Montajul gresiei portelanate

Foarte important este adezivul cu care se lipeste o gresie portelanata. Acest adeziv trebuie sa fie adecvat dimensiunii placii gresiei care urmeaza sa fie placata. O gresie de 30×30 cm este una, o gresie de 60×60 cm sau mai mare este altceva. Mai ales daca aceasta placa de gresie este montata la exterior sau pe o pardoseala incalzita (voi reveni ulterior si cu informatii pentru incalzirea in pardoseala) unde adezivii trebuie sa fie profesionali pentru a elimina orice neplaceri ulterioare. De cele mai multe ori, sa repari o lucrare proasta costa mai mult decat una noua. Informatii suplimentare la tel. 0741994167.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Montajul gresiei portelanate Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: