De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De ce Gresie Portelanata? Cand alegeti gresia de exterior este important sa fiti informati. Gresia portelanata este adecvata pentru exterioare si trafic intens. Angel Company

Sursă: De ce Gresie Portelanata Italiana ?

Share This:

Incalzirea prin pardoseala?

Ce este incalzirea prin pardoseala?

Incalzirea prin pardoseala este varianta cea mai comuna de incalzire radianta. La randul sau, incalzirea prin pardoseala poate fi subdivizata in functie de mediul care radiaza caldura sau de tipul instalarii.

Tipuri de sisteme de incalzire

  • Sisteme de incalzire centrala conventionale
  • Sisteme de incalzire cu aer
  • Sisteme radiante

Incalzirea prin pardoseala

Desii sunt voci, ce afirma ca incalzirea prin pardoseala ridica praful din incapere, nimic mai fals. Pardoselile incalzite in general sunt lasate neacoperite, de covoare, carpete, covorase si mai stiu eu ce…de acest gen. Este normal, ca o gresie peste incalzirea in pardoseala sa o lasi cat mai mult (o cureti cu un simplu mop umed) descoperita, pentru a beneficia la maximum de randamentul caldurii radiate de pardoseala. In primul rand o gresie portelanata sau alte materiale compatibile cu incalzirea prin pardoseala se curata mult mai usor decat un covor textil imbibat de praf. Oricat ai aspira un covor textil, la o simpla deschidere a unei usi sau al unui geam, praful se va ridica. Deci, nu va lasati influientati de carcotelile unuia si ale altuia…si ca o gluma mai „nesarata” Puneti mana si stergeti praful mai des! Bine inteles, afirmatia din urma este o gluma mai rautacioasa si luati-o ca atare.

Pentru informatii si detalii tehnice va rugam sa ne contactati.

Share This:

Gresie portelanata cu rosturi?

Gresie portelanata cu rosturi?… sau lucrare “fara rost” ? O chituim sau o lasam …”balta”

Gresie portelanata cu rosturi

Gresia portelanata o rostuim (chituim) sau nu?… este o intrebare la care majoritatea nu stiu sa dea un raspuns concret. Daca vorbim de clientii finali acestia pe buna dreptate nu prea au de unde sa stie, dar daca vorbim de vanzatori… sau mai rau, de meseriasi, acestia din urma ar trebui sa stie ca placarea (indeosebi cea orizontala) cu gresie portelanata trebuie facuta cu rosturi de minim 2 mm.

Sigilarea spatiului dintre placi se face in primul rand pentru igiena si dupa aceea din punct de vedere estetic. Imaginati-va ca… in bucatarie nu aveti sigilate rosturile gresiei si scapati resturi de mancare, bautura si ce-o mai fi. Tare as vrea sa vad dupa un an/doi ce miros “imbietor” veti avea in acea bucatarie sau tare as vrea sa vad cum veti reusi sa curtatati/dezinfectati spatiul ramas intre placile de gresie.

…voi reveni cu informatii in privinta pardoselilor incalzite unde este si mai si… aici este absolut obligatoriu rosturile de minim 2 mm.

next (1)next (1)next (1)  Pagina anterioara

 

Share This:

Taierea gresiei portelanate

Gresia portelanata fiind o ceramica foarte dura necesita scule si utilaje profesionale pentru a fi taiata/prelucrata. Taierea gresiei portelanate se face cu discuri diamantate profesionale pentru un randament maxim si pentru a nu deteriora suprafata gresiei.

Gresia portelanata se obtine dintr-un mix de materii prime din care se produc si articolele sanitare. Produsul final devenind inabsorbant cu înalte caracteristici mecanice. Daca se folosesc discuri slabe calitativ gresia se va ciobi sau mai rau, se va sparge. Ideale sunt discurile diamantate cu coroana continua pentru a taia cat mai precis si perfect cu putinta.

Informatii suplimentare la tel. 0741.994.167; e-mail: suport-tehnic@angel-company.ro

next (1)next (1)next (1)  Pagina anterioara

 

Share This:

Montajul placilor de gresie

Montajul gresiei portelanate se va face doar cu adezivi de calitate, profesionali si adecvati placilor ceramice portelanate pentru care au fost conceputi. Foarte multi „meseriasi” si „vanzatori” nu dau doi bani pe clientul final care din pacate nu stie ce trebuie sa cumpere pentru a amenaja spatiul dorit.

» Read more

Share This: