De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

In ultimii ani, din ce in ce mai mult se foloseste gresia portelanata. De ce gresie portelanata Italiana? Mult mai rezistenta decat majoritatea materialeor pentru finisaje, cu o rezistenta net superioara impotriva petelor, gresia portelanata italiana devine o optiune deloc de neglijat. Daca acum 20 de ani era o o ceramica pe care nu multi si-o permiteau, azi, grazie tehnologiei moderne, gresia portelanata este cam cea mai buna optiune pe care o poti avea.

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

Daca vorbim de tehnologie, la ora actuala marii producatori duc o lupta acerba in a acapara cat mai mult din cota de piata. Investind sute de milioane de euro in linii de productie noi, marii producatori de gresie portelanata se axeaza foarte mult pe gresia imitatie lemn sau imitatie piatra. Ar mai fi de spus si faptul ca, la pardoselile incalzite tot gresia portelanata este cea mai buna optiune in comparatie cu alte materiale. Cateva modele de gresie portelanata italiana le poti vedea aici.

Vezi aici „gresie tip parchet” sau aici „gresie de exterior”

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand si linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

De ce Gresie Portelanata Italiana ?De ce Gresie Portelanata? Cand alegeti gresia de exterior este important sa fiti informati. Gresia portelanata este adecvata pentru exterioare si trafic intens. Angel Company

Sursă: www.angel-company.ro De ce Gresie Portelanata Italiana ?

 

De ce Gresie Portelanata? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: