De ce Gresie Portelanata Italiana ?

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

In ultimii ani, din ce in ce mai mult se foloseste gresia portelanata. De ce gresie portelanata Italiana? Mult mai rezistenta decat majoritatea materialeor pentru finisaje, cu o rezistenta net superioara impotriva petelor, gresia portelanata italiana devine o optiune deloc de neglijat. Daca acum 20 de ani era o o ceramica pe care nu multi si-o permiteau, azi, grazie tehnologiei moderne, gresia portelanata este cam cea mai buna optiune pe care o poti avea.

De ce Gresie Portelanata Italiana ?

Daca vorbim de tehnologie, la ora actuala marii producatori duc o lupta acerba in a acapara cat mai mult din cota de piata. Investind sute de milioane de euro in linii de productie noi, marii producatori de gresie portelanata se axeaza foarte mult pe gresia imitatie lemn sau imitatie piatra. Ar mai fi de spus si faptul ca, la pardoselile incalzite tot gresia portelanata este cea mai buna optiune in comparatie cu alte materiale. Cateva modele de gresie portelanata italiana le poti vedea aici.

Vezi aici „gresie tip parchet” sau aici „gresie de exterior”

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 0741.994.167

 

De ce Gresie Portelanata Italiana ?De ce Gresie Portelanata? Cand alegeti gresia de exterior este important sa fiti informati. Gresia portelanata este adecvata pentru exterioare si trafic intens. Angel Company

Sursă: www.angel-company.ro De ce Gresie Portelanata Italiana ?

 

De ce Gresie Portelanata? Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: