Cum alegem o gresie portelanata !?

Cum alegem o gresie portelanata…!?

Cum aleg o gresie portelanata Angel CompanyGresia portelanata se alege in functie de destinatia acesteia. Cum alegem o gresie portelanata? Intotdeauna trebuie tinut cont daca vine montata la interior, exterior, spatiu comercial, rezidential, industrial, etc. In functie de ambientul din care va face parte, se va tine cont de gradul de aderenta (grad antialunecare) si rezistenta la trafic intens.

In general, persoanele care vor sa isi amenajeze spatiul cu gresie nu stiu care este diferenta intre o gresie normala (mono cottura, bicottura) si o gresie portelanata. Aceasta din urma (gresia portelanata) are calitati net superioare celei neportelanate. Este foarte important sa stim ce gresie alegem pentru spatiul pe care dorim sa il placam. Iar, daca avem meseriasi si vanzatori profesionisti care stiu sa ne informeze corect, este deja un mare plus in alegerea gresiei pe care o dorim.

Daca vorbim de un spatiu exterior, este absolut obligatoriu ca gresia sa fie portelanata. Gresia portelanata are un grad de absorbtie al apei foarte mic (< 0,5%) ori in acest caz apa care este absorbita de placa nu ingheata si nu deterioreaza placa.

Daca vorbim de un spatiu interior, mai ales daca este cu incalzire in pardoseala, placarea cu gresie portelanata devine cea mai buna alegere deoarece aceasta se va uza foarte greu in comparatie cu gresia ne-portelanata.

Cum alegem o gresie portelanata…!?

Cu siguranta sunt cititori care au montat in casa (cu predilectie la parter) o ceramica ne-portelanata si stiu ca nu au facut cea mai buna alegere deoarece se zgarie, matuieste si isi pierde culoarea, mai ales daca aceasta gresie este montata in spatiile unde exista cat de cat un trafic intens.

Informatii suplimentare la telefon 0741.994.167.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Cum alegem o gresie portelanata. Angel Company. Cea mai buna alegere.

Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai!

Share This: