Cum alegem o gresie portelanata!?

Cum alegem o gresie portelanata!?

Gresia portelanata se alege in functie de destinatia aleasa (interior, exterior, spatiu comercial, rezidential, industrial, etc.) in functie de ambientul din care va face parte si nu in ultimul rand se va tine cont de gradul de rugozitate (grad antialunecare) si rezistenta la trafic intens.

In general, persoanele care vor sa isi amenajeze spatiul cu gresie nu stiu care este diferenta intre o gresie normala (mono cottura, bicottura) si o gresie portelanata care are calitati net superioare. Este foarte important sa stim ce gresie alegem pentru spatiul pe care dorim sa il placam, iar daca avem meseriasi si vanzatori profesionisti care stiu sa ne informeze corect este deja un mare plus in alegerea gresiei pe care dorim sa o cumparam.

Daca vorbim de un spatiu exterior, este absolut obligatoriu ca gresia sa fie portelanata deoarece aceasta are un grad de absorbtie al apei foarte mic (< 0,5%) ori in acest caz apa care este absorbita de placa de gresie nu ingheata iar in acest caz nu deterioreaza placa.

Daca vorbim de un spatiu interior, placarea cu gresie portelanata devine o alegere foarte inspirata deoarece aceasta gresie se va uza foarte greu in comparatie cu gresia ne-portelanata.

Cu siguranta sunt cititori care au montat in casa (cu predilectie la parter) o ceramica ne-portelanata si stiu ca nu au facut cea mai buna alegere deoarece se zgarie, matuieste si isi pierde culoarea, mai ales daca aceasta gresie este montata in spatiile unde exista cat de cat un trafic intens.

Informatii suplimentare la tel. 0741.994.167; e-mail: suport-tehnic@angel-company.ro

 next (1) Mergi inapoi

Share This: