Cum alegem o gresie portelanata !?

Cum alegem o gresie portelanata…!?

Cum aleg o gresie portelanata Angel CompanyGresia portelanata se alege in functie de destinatia acesteia. Cum alegem o gresie portelanata? Intotdeauna trebuie tinut cont daca vine montata la interior, exterior, spatiu comercial, rezidential, industrial, etc. In functie de ambient, se tine cont de gradul de antialunecare (aderenta) si rezistenta la trafic intens.

In general, persoanele care vor sa isi amenajeze spatiul cu gresie nu stiu care este diferenta intre o gresie normala (mono cottura, bicottura) si o gresie portelanata. Aceasta din urma (gresia portelanata) are calitati net superioare celei neportelanate. Este foarte important sa stim ce gresie alegem pentru spatiul pe care dorim sa il placam. Iar, daca avem meseriasi si vanzatori profesionisti care stiu sa ne informeze corect, este deja un mare plus in alegerea gresiei pe care o dorim.

Daca vorbim de un spatiu exterior, este absolut obligatoriu ca gresia sa fie portelanata. Gresia portelanata are un grad de absorbtie al apei foarte mic (< 0,5%) ori in acest caz apa care este absorbita de placa nu ingheata si nu deterioreaza placa.

Daca vorbim de un spatiu interior, mai ales daca este cu incalzire in pardoseala, placarea cu gresie portelanata devine cea mai buna alegere deoarece aceasta se va uza foarte greu in comparatie cu gresia ne-portelanata.

Informatii suplimentare si suport tehnic puteti primi la Telefon / WhatsApp 0741994167.

VEZI mai jos cateva modele de gresie portelanata pe care le comercializam.

Cum alegem gresia…!?

Cu siguranta sunt cititori care au montat in casa (cu predilectie la parter) o ceramica ne-portelanata si stiu ca nu au facut cea mai buna alegere deoarece se zgarie, matuieste si isi pierde culoarea, mai ales daca aceasta gresie este montata in spatiile unde exista cat de cat un trafic intens. De aceea, recomandam sa va informati cat mai bine inainte de a lua o decizie in acest sens. Nu ai gasit informatiile dorite ? Intoarce-te la pagina „despre gresia portelanata” aici.

Informatii suplimentare si suport tehnic puteti primi la Telefon / WhatsApp 0741994167.

Produsele si serviciile noastre le gasesti mai jos.

Cum alegem o gresie portelanata. Angel Company. Cea mai buna alegere.


Daca ti-a placut, distribuie aceasta pagina sa o vada si prieteni tai! Iti vor multumi!

Share This: