Adezivi gresie portelanata

SIGLA MUREXINKerakoll

SIGLA MAPEI,


 Mureflex_MFK_45_25_kg         KERAFLEX MAXI S1BIO FLEX 25 kg

 

Adezivi Gresie Portelanata

Angel Company va pune la dispozitie informatiile necesare in legatura cu ce adezivi trebuie sa folositi la montajul gresiei portelanate.

Din pacate clientul final nu stie ce adeziv este adecvat pentru gresia pe care si-o doreste. Deoarece, nici vanzatorii si/sau meseriasii nu stiu sau pur si simplu nu ii intereseaza. Adezivul este foarte important, deoarece acesta va face diferenta intre o lucrare de calitate sau o lucrare de mantuiala.

De asemenea dimensiunea placii, unde este montata (interior, exterior, placare verticala sau orizontala, bai, bucatarii, spatii cu trafic intens, pardoseli incalzite etc.) trebuie corelata cu un adeziv profesional.

Mai exista si ”meseriasul GICA” care le stie pe toate si daca cineva incearca sa-i explice diferenta dintre  o placa ceramica absorbanta  si una neabsorbanta te mai si apostrofeaza cu ceva de genul….. “eu lucru de-o viata cu adezivul asta si merge”….fara al interesa dupa cat timp se va desprinde gresia montata.

Pentru garantarea unei lucrari durabile si de calitate Angel Company recomanda folosirea adezivilor profesionali.

Informatii suplimentare la tel. 0741.994.167; e-mail: suport-tehnic@gresieportelanata.ro

Recomandam folosirea adezivilor profesionali intrucat doar acestia pot garanta rezultate optime de foarte lunga durata.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

adezivi gresie portelanata

Share This: