Adezivi, Accesorii, Scule

Adezivi accesorii scule

Adezivi, accesorii, scule pentru montaj gresie, granit, marmura, etc…

adezivi accesorii scule

Adezivul, sculele si accesoriile potrivite impreuna cu un meserias profesionist fac ca o lucrare sa iasa impecabil. Angel Company va pune la dispozitie o gama profesionala de adezivi, scule si accesorii pentru rezultate de exceptie.

 

Adezivi accesorii scule

Pentru a alege cat mai corect solutiile tehnice cele mai adecvate in ceea ce priveste  montajul gresiei portelanate va recomandam sa folositi doar adezivi, accesorii si scule profesionale.

 

Produse si servicii de la Angel Company le gasesti accesand linkurile de mai jos.

GRESIE TIP PARCHET

Recomandam la incalzirea in pardoseala gresia portelanata (tip parchet) ce imita lemnul deoarece este o alternativa economica, practica si de lunga durata in comparatie cu parchetul din lemn masiv.

GRESIE DE EXTERIOR

Gresia portelanata Italiana (gresie de exterior) este cea mai potrivita alegere pentru amenajarea spatiului dumneavoastra exterior sau interior.

Gresie incalzire pardoseala

Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt adecvate pentru incalzire in pardoseala

PRELUCRARE GRESIE

Efectuam plinte, elemente antialunecare, elemente picuratoare, decoruri (listelli) trepte rotunjite, etc. din materialul nostru sau al clientului.

PROLEVELING SYSTEM

Fie ca sunteti un profesionist sau incepator , acest sistem nu va lasa efectiv sa dati gres. Un sistem simplu si intuitiv de nivelare/aliniere perfecta a gresiei si faiantei de format mediu, mare si foarte mare.

TIGLA ITALIANA

Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

 

 

Share This: